Skip to content

De stiut despre cartile de credit

Daca esti stramtorat cu banii, un card de credit pare sa fie cea mai la indemana solutie pentru a opri problemele tale financiare. Oricum, asta nu inseamna ca ar trebui sa iti folossti cartile de credit ca si cum ar fi un joc de Monopoly.

Cu toate ca un card de credit te poate ajuta sa iti imbunatatesti castigurile financiare, ar putea de asemenea sa te aduca la pamant si la faliment. Din cauza acestui lucru, exista unele lucruri la care ar trebui sa te gandsti de doua ori inainte de a trece cu banii pe un card de credit.

Care este creditul tau disponibil? Inainte de a trece cu banii in mediul bancar, mai exact intr-un cont la banca sau mai bine pe un card de credit, ar trebui sa cunosti cel putin care iti este creditul disponibil. Cu toate ca multe banci mari au eliminat taxele supraestimate si au anumite limite de cheltuiala a banilor, ar trebui cel putin sa eviti a intrece masura. Ai putea declansa cresterea ratei dobanzii sau reduce scorul de credit.

Cu toate ca aceasta pare sa fie o idee buna in mod initial, nu este indicat sa iti platesti ipoteca sau cheltuielile cu ratele prin intermediul unei carti de credit. Pana la urma, nu este deloc o idee buna sa iti achiti o rata sau o plata cu ajutorul unei metode care ar putea sa te forteze in a lati altfel daca nu iti permiti toata cheltuiala.

Rata dobanzii asociata cu cardul de credit poate face si mai reu ca tu sa iti platesti factura respectiva. Din nou, daca nu esti capabil sa faci plata la timp, ai putea sa-ti deteriorezi scorul de credit sau a vedea ratele de interes crescute.

Cu toate ca a-ti continua educatia este foarte important, a-ti plati taxa de scolarizare cu un credit card poate face mai mult rau decat bine. In cele mai multe dintre cazuri, nu vei putea fi capabil sa-ti platesti intreaga suma. Daca scoala accepta plata prin cardul de credit, va trebui sa platesti o taxa de la 2 la 3 procente mai mare decat normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *