pictura pe numere Pictorulfericit

Pictura ca hobby se regaseste mai rar pe acea lista a oamenilor, poate din lipsa de talent, poate lipsa de creativitate. Parerile sunt impartite. Cert este ca aceste detalii sunt si raman doar niste detalii. De ce spunem asta? Pentru ca nu ai auzit de pictatul pe numere. Acea activitate pe care o poti face fara prea multe probleme, pentru ca nu implica schitarea unui model anume pe panza; mai multe detalii despre aceasta activitate afli in cele ce urmeaza.

Pictorul Fericit este un magazin online dedicat picturii. Poti sa gasesti aici picturi pe numere, culori, sevalete, panze de diverse dimensiuni, dar si materiale educationale pentru cei mici, kituri colorate ce cuprind diverse activitati.

Picturile pe numere te relaxeaza si te conecteaza cu latura ta artistica

Daca vrei ca printre hobby-urile tale sa se numere si pictura pe numere atunci Pictorul Fericit este locul potrivit de unde iti poti cumpara toate instrumentele necesare. Aici gasesti un stoc impresionant de picturi pe numere in diverse modele pe care le poti explora si colora in detaliu. Picturi cu orase, peisaje, flori, modele abstracte pentru acele gusturi mai speciale, categoria Pictorului este una diverse de unde se pot alege multe modele.

Pasii sunt relativ simpli nu trebuie decat sa urmezi cifrele aflate pe panza pentru ca la final, modelul selectat sa prinda culoare si sa fie pus la loc de cinste. Culorile sunt numerotate corespunzator cu panza, ceea ce pe tine te va ajuta sa stabilesti locul potrivit pentru a aplica fiecare culoare.

Nu exista activitate mai relaxanta decat pictura pe numere, un proces simplu si usor de care tu te poti bucura impreuna cu cei dragi. Te deconectezi pe tot parcursul procesului si ai parte de o stare de relaxare dupa, ce poate fi mai frumos?!

Alege Pictorul Fericit pentru a picta fericit!

Kitul este unul complet ce vine la pachet cu toate cele necesare picturii. Panza, sasiu de lemn, 3 pensule de diferite marimi, un set de culori acrilice premium necesare picturii si un sablon intr-o dimensiune mai mica. Un astfel de kit poate fi oferit ca si cadou, unei persoane dragi sau unui prieten pasionat de arta. De ce sa nu-i oferi posibilitatea de a picta chiar el un tablou cu un model preferat?

Din cadrul magazinului Pictorul Fericit cumperi mai mult decat un cadou, cumperi o experienta de care te poti bucura si tu, si o persoana draga tie. Daca doresti sa pictezi impreuna cu partenera, sa stii ca exista o categorie special dedicata picturilor pentru indragostiti. Alegeti impreuna un tablou si imprastiati culoare pe panza alba, numerotata corespunzator.

In pagina oficiala pictorulfericit.ro gasesti toate categoriile de picturi pe numere disponibile, seturi de culori, manuale pentru cei care doresc sa se specializeze in ale picturii, creioane, blocuri de desen plus alte produse necesare picturii si creatiei. Paletele nu lipsesc nici ele din aceasta gama. Preturile sunt unele accesibile oricarui buzunar, iar in plus de asta pe site se gasesc si reduceri.

Date de contact:

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Str. Marasesti, 22A Suceava, Romania

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *