perie par
perie par

La fiecare pas ai putea sa iti intretii frumusetea insa in egala masura ai putea sa faci in asa fel incat sa iti diminuezi sansele ca efortul unui tratament cosmetic sa dea roade. Ingrijirea feminina trebuie sa fie delicata, ca doamnele in sine, cu atentie la detalii. Avem diverse tipuri de piele si tipologia de asa natura ne face sa fim diferiti si totusi uniti in scopul de ingrijire.

Poate ca nu ti-ai dat seama pana acum si poate ca nu ai acordat prea multa atentie unor perii pentru par. Ti se pare banal, firesc sa detii una insa nu cu  mult prea mult interes pentru alegerea ei. Insa timpul mai ales iti demonstreaza ca trebuie sa tii cont de orice detaliu. Pentru ca prin periaj parul se poate rupe, parul cade cand radacina ii este afectata si practic este smuls de la locul radacinii, pentru ca desi nu pare este si el fragil si cu tendinte de a suferi, aratand total inestetic in urma unor proceduri ce il afecteaza. Ritualul de periaj ar trebui sa fie parte din tabieturile tale insa in primul rand sa tii cont de tipul de perie.

Spre exemplu te va interesa o perie care nu te zgaraie lapropriu. Asa ca realizata din par natural si nu sintetic, de porc de mistret spre exemplu. Stiu ca nu suna tocmai ideal pentru gusturile tale insa nu este vorba de asa ceva ci de calitate recunoscuta si vizibila la utilizare. Cu un capat din lemn, cadru din plastic, te va interesa si rezistenta unei perii caci de vreme ce iti devine un bun prieten si aliat in fiecare zi iti pare rau sa stii ca se strica.

Cu un simplu ritual in ceea ce priveste curatarea si igienizarea peria de par este clar acel accesoriu ce se gaseste pe raftul din baie sau in fata oglinzii in care te aranjezi. O porti cu tine mereu si ai nevoie de ea. Sunt si motive pentru asta si chiar daca modernul impune un alt stil de o perie de par nu te poti desparti cu una cu doua. Asta pentru ca se spre deosebire de un clasic simplu pieptan nu este atat de agresiva fata de par. Fata de peria rotativa si cu aer cald sau rece nu aplica agentul termic asupra parului in misiunea de a-l pieptana si aranja asa ca vei tine cont si de sanatatea acestuia pe termen lung. Si la toate acestea adauga si pretul destul de bun, ca un echilibru intre cele doua parti note comparative. Pe scurt este metoda si mai convenabila insa si accesibila.

Atat pentru copii cat si pentru adulti, de la mic la mare exista necesitatea de perie de par. Alege cu incredere cele de productie germana, cele cu elemente calitative cand vine vorba de componenta sa. Poate ca la inceput nu iti vei da seama ce mare diferenta poate sa faca o perie de par insa cand vei incerca si un alt tip de perie realitatea confirma.

 

De admin

Un comentariu la „Importanta unor detalii in ingrijire”
  1. Consider ca cea mai importanta igiena este cea dentara. Chiar cred ca dantura este cel mai bun aspect pentru a reflecta starea de sanatate a unei persoane. Periodic merg la control la clinica MegaSmile si incerc sa-mi tin igiena in cele mai bune conditii. Recomand tuturor persoanelor acest lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *