consultanta imobiliareconsultanta imobiliare

Ce reprezinta de fapt consultanta in imobiliare? Cei care se refera la ei insisi drept niste consultanti adevarati de imobiliare iti rezuma practica la:

  • Oferirea de servicii ca la carte cumparatorilor sau celor care vand intr-o anumita perioada de timp;
  • Pachete de servicii pregatite dinainte pe baza nevoilor clientilor acestora sau potentialilor clienti;
  • Oferirea de servicii ca asistenta referitoare la anumite dispute legate de taxe, evaluari de piata pentru asigurari si alte asemenea servicii.

Cum este acest lucru bun pentru client? Clientul in sine castiga destul de multa flexibilitate  in alegerea doar a serviciilor de care are intr-adevar nevoie. Daca un cumparator sau un vanzator crede ca este capabil sa treaca peste sarcinile asociate cu vizionarile de propritetai, negociere de contracte sau orice altceva, poate alege sa plateasca agentului consultant imobiliar doar pentru serviciile de care are nevoie si nu pentru intreg pachetul.

O asemenea agentie de imobiliare specialiazata si cu multi ani de experienta, dar in special detinand o echipa extraordinara de oameni talentati si de consultanti profesionisti sta la dispozitia ta pe  www.avaimobiliare.ro, unde poti apela la serviicile oricaruia dintre acesti agenti imobiliari fara a te simti jecmanit sau nesigur pe toata afacerea.

Ideea de a plati consultantului imobiliar doar pentru serviciile pentru care acesta a fost solicitat in prima instanta poate salva clientul de risipirea unei sume mari de bani pe servicii pentru care putea sa evalueze si de unul singur. Acest lucru inseamna ca vanzatorii pot avea parte de costuri mai reduse de comision  iar cumparatorii pot obtine credite/reduceri daca au platit pentru servicii prestate pana la incheierea contractului cu agentia.

Cum este acest lucru profitabil pentru consultantul in imobiliare?

Un agent imobiliar adevarat va fi platit oricum pentru intreaga munca pe care o depune. Acestia nu isi fac reclama degeaba oferind servicii gratis, conducand si consultand clientii catre toate acele proprietati de vanzare sau de inchiriere degeaba, ci sunt platiti de catre firma de care apartin oricum.

Consultanta in imobiliare poate deschide de asemenea si noi fluxuri de venit, cum ar fi ajutorul proprietarilor de locuinte sa isi dispute evaluarile legate de taxele proprietatilor, sa isi evalueze locuintele pentru o potentiala vanzare sau sa ajute la incheierea unui contract cu un potential cumparator odata ajunsi la o intelegere.

O alta sursa de afaceri pentru consultantii imobiliari este lucrul cu investitorii. Acestia sunt cumparatorii cu simt practic si vanzatorii care vor imbratisa o anumita tactica de economisire a costuror legate de vanzarea unui imobil si cresterea rentabilitatii investitiei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *