Skip to content

Ziua cea mai fericita si sacrificiul pentru asta

Se spune ca femeile viseaza de mici cum vor arata in ziua nuntii, cand la brat de al sau sortit va impresiona pe toata lumea cu a sa tinuta unica, alba. Este un vis ce la un moment dat se va implini si avand in vedere unicul situatiei nu este de mirare ca viitoarele mirese sunt dispuse sa faca sacrificii pentru asta. Un caz al unei tinere din Iasi demonstreaza asta.

Cu perioada premergatoare a nuntii un chin absolut ca si nivel de stres multe dintre cele care urmeaza sa mearga la altar intampina probleme. Partea emotionala este fara doar si poate ceea ce aduce la un moment dat o influenta negativa. Ori poate pentru cele care au un psihic labil. Si cum asta nu a fost de ajuns o cura drastica a fost planul miresei pentru ca rochia mult visata sa ii vina ca turnata. Efectele in urma unor astfel de trairi a adus-o la spital in toiul petrecerii. Asta da patanie de nunta. Pur si simplu stresul si dieta alaturi de timpul obositor al nuntii au slabit-o pana cand aceasta nu mai putea face fata situatiei.

Un caz care in plan sentimental scoate la iveala si cat de mult s-a dedicat intregului eveniment, din dorinta ca totul sa fie perfect, din ideea ca este o ocazie unica pentru ea si nu trebuie sa rateze planul vietii. In plan psihologic poate fi vorba si de o frustrare din varii motive care au motivat-o poate mai mult decat trebuia in a face lucrurile de o perfectiune iesita din comun. In orice caz se dovedeste a fi si usor hilar cand se schimba planul a ceea ce aceasta experienta ar trebui sa insemne pentru viitoarele mirese. Cum totul este unic orice clipa si emotie va ramane o amintire frumoasa. Nu o transformare completa va fi ceea ce sa se urmeze si visul iubirii si a concretizarii in planul casatoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *