Balul Vienez de la Suceava se afla deja la a doua editie. Evenimentul a avut loc la Conacul Domnesc, sambata, 8 februarie si a unit cei mai de seama oameni din tot judetul si din afara lui.

Evenimentul, creat special ca o manifestare solidara, a vrut sa atraga atentia problemelor Casei de Copii „Sfantul Gheorghe” din Dolhasca. Astfel, a constituit o oportunitate de strangere de fonduri, atat pentru casa de copii cat si pentru organizatia „Salvati Copiii” din Suceava.

Mai mult decat asta, doua burse de excelenta vor fi instituite pentru un elev respectiv un student sucevean care s-a facut remarcat in invatamant, la nivel national sau international.

Balul Vienez 2014 a adus in societatea suceveama Orchestra Simfonica din Bucuresti, alaturi de Cezar Ouatu, contratenor. Alaturi de ei a fost si o soprana a Teatrului de Opereta „Ion Dacian” din Bucuresti, Ioana Baiant.

Balul a avut un real succes in randurile sucevenilor iar organizatorii spun ca isi doresc sa tina urmatoarele editii in locatii mai spatioase pentru ca si mai multi suceveni sa poata lua parte la un spectacol impresionant.

Mergem mai departe la noutatile din sport. Duminica, 9 februarie, CSU Suceava a avut meci greu, impotriva formatiei CS Caras-Severin. Meciul de handbal s-a disputat in sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Meciul a facut parte din cele ale etapei a XVI-a a Ligii Nationale. La pauza, handbalistii suceveni erau condusi, scorul inregistrat fiind de 10-11. Totusi, a doua repriza a constituit o schimbare totala in ritmul de joc al CSU Suceava. Handbalistii antrenati de Razvan Bernicu au intrat in teren hotarati sa castige si asa au si facut.

Scorul inregistrat la finalul meciului a fost de 24-19 in favoarea formatiei sucevene. Astfel, handbalistii CSU Suceava au reusit sa inregistreze cea de-a doua victorie stagionara.

Daca esti din Suceava si ai vrea sa gasesti ceva anume pe site-ul nostru, lasa-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii. Am fi bucurosi sa scriem despre ce te intereseaza.

De admin

Un comentariu la „Weekend in Suceava – sport si social”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *