website-uri folositoare

Vrei sa fii printre cei mai dintai oameni care sa isi foloseasca cat mai mult capacitatile reierului? Poate ca nu vei deveni vreo Lucy ca in filmul cu acelasi nume, persoana care si-a folosit capacitatile creierului la maxim intr-un procent de 100%, insa cel putin vei invata o gramada de lucruri utile si te vei descurca mai bine in asemenea situatii problematice care iti pot da batai de cap. Urmatoarele site-uri web te vor auta in acest sens si te vor indruma excat pe calea pe care ar trebui s-o fi luat de la inceput.

Udacity

Acest program este aproape cel mai bun loc vocational de invatat de pe intreg internetul. Oameni reali care te invata lucruri si tehnici diferite de imbunatatire a proceselor de invatare si tot felul de aptitudini si capactati de care sunt interesate companiile cele mai mari din lume, cu proiecte reale in loc de predici inutile si plictisitoare. Este prea greu ca acest proram sa esueze si sa nu-ti placa.

Creative Live

Cursuri de tot felul petru tine in mod live. Unele presupun costuri, altele nu, insa cu toatele merita a fi vizionate. Acestea nu sunt, de asemenea, nici iste cursuri clasice si obisnuite de care stii deja. Acestea sunt niste cursuri practice care te vor invata pe loc o gramada de aptitudini si cunostinte de real folos. Exista o sectiune chiar si pentru cei care vor sa faca din ce in ce mai multi bani. \

Future Learn

Acest site este un loc in care iti sunt oferite cursuri gratis de orice fel, in categori cum ar fi Drept, Psihologie, Predare si multe altele. In parteneriat cu unele dintre cele mai mari universtati pe care le are de oferit Marea Britanie, poti fi convins ca a lui continut si cursuri vor fi mereu de cea mai buna calitate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *