vise

viseVisele sunt mereu ceva la care nu ne asteptam. Visele nu se personalizeaza, nu se comanda si nu se programeaza dinainte. Cel mai bine este asa, cand acestea apar pur si simplu. Insa, unele dinte acestea pot fi niste vise frumoase, iar altele pot fi adevarate cosmaruri. Oricare ar fi fiecare dintre acestea, trebuie sa stim ce inseamna pentru a ne lega mai bine de ele si a le intelege.

  1. Urmariri. Visele in care esti urmarit sau in care urmaresti au mai mult intelesuri. A visa despre faptul ca esti urmarit poate insemna ca fygi de fricile si de problemele tale, si incerci sa le uiti, in mare. Normal, nu te poti ascunde de probleme, pentru ca ele sunt in continuare acolo. Sau poti alege sa le ascunzi, dar mai apoi vei fi urmarit de acestea si nu le vei mai putea face fata daca se aduna prea multe. Dca esti in urmarirea unei alte persoane, sta inseamna ca ai un scop important de realizat in viata sau o persoana pe care o placi iti da de inteles ca ar trebui sa iti faci curaj sa te bagi in seama.
  2. Fantezii sexuale. Asemenea vise nu sunt despre visele nesatisfacute si dorintele tale din mediul intim. Acestea indica faptul ca ar trebui sa iti petreci mai mult timp cu oamenii pe care ii iubesti si sa incetezi a-i mai izola de tine. daca o persoana singuratica are asemenea vise in mod regulat, atunci este un semn cum ca nu ar trebui sa se teama sa inceapa o relatie noua.
  3. Evenimente din trecut. Fie ca nu te poti ierta pe tine insuti sau greselile din trecut, fie ca nu poti uita ceea ce ai facut in trecut si a fost bine, aceste lucruri pot ajunge sa te raneasca. Subconstientul tau te implora sa treci mai departe. Iertarea nu inseamna totusi ca vei sterge cu totul trecutul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *