victima moda
victima moda

A fi o victima a modei sau o fashion victim nu inseamna altceva decat a te supune orbeste ultimelor tendinte si stiluri inaintate de marii din moda internationala sau nationala, indiferent de consecinte. O victima a modei este o persoana care tine prea mult la ceea ce inseamna moda si toate lucrurile ce tin de ea, dar si de ceea ce cred oamenii si care nu se mai gandeste deloc la propriile dorinte si stilul personal.

In primul rand poti haine mai putin confortabile care nu ti se potrivesc deloc si care te sufoca atunci cand le pui pe tine. Nu iti prea pasa ca nu se potrivesc cu stilul tau vestimentar, tu le porti oricum si iti place ca esti in tendinte. De asemenea, se intampla sa porti tinute  care nu se potrivesc cu forma corpului tau. Daca esti o femeie nu prea in forma si vei purta ceva care nu este avantajos pentru silueta ta de tip mar sau para, atunci vei da esec in a impresiona si nu vei obtine admiratia dupa care tanjesti atat.

Iti ajustezi trupul dupa ultimele tendine internationale in loc sa faci ca tendintele sa se ajusteze dupa stilul tau personal si dupa forma corpului tau. A face acest lucru este un alt semn cum ca ai devenit o victima a modei si nimeni nu te mai poate scoate din asta nasma curata. Te imbraci doar dupa ultimele tendinte din moda.

Chiar daca nu ai bani de altceva sau daca acei bani trebuie sa ajunga in alta parte, tu continui sa te inspiri dupa tinutele purtate de vedete si de fashion iconuri si sa iti achizitionezi, uneori chiar si imprumutand, haine care sa se potriveasca cu ceea ce vezi la tv sau pe internet la marile vedete. Nu trebuie sa faci toate astea doar ca sa impresionezi si sa te simti bine cu tine, pentru ca a purta ceea ce este mai bun pentru corpul si modul tau de viata este de fapt ceea ce conteaza.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *