Skip to content

Viciul gamblingului

viciu gamblingBanii care ar fi putut fi investiti mai cu cap si in lucruri mult mai bune sunt pierduti cu desarvasire si nu vor mai putea fi recuperati vreodata decat poate printr-un noroc chior. Asta este definitia jocurilor de noroc sau a viciului jocurilor de noroc care ajung sa strice oamenii si vietile acestora. Banii doar se plimba prin mainile gamblerilor si niciodata nu vor putea fi folosi altundeva sau cu folos, ci vor ramane la masa.

Acestia continua sa circule intre cei implicati in jocurile de noroc si continua sa se schimbe intre oamenii mai bogati, mai saraci, mai putin bogati si mai saraci decat saracii. Jocurile de noroc pot face un om bogat un om sarac si dintr-un om sarac un om bogat in alte cazuri si in doar cateva secunde. Insa, acest lucru se intammpla doar daca ai duficient noroc, la fel ca si in cazul pariurilor sportive sau pe alte mize.

Este foarte tentant sa investesti ani in asa ceva pentru ca tu crezi ca ii vei lua inapoi chiar intretit, insa deseori nu se intampla acest lucru. Nu este foarte greu sa ne dam seama de inselaciune si de promisiunile false pe care le impun acesti bani destinati risipei. Si acest lucru poate sa fie cel mai bine rezolvat de lege si de stat. Jocurile de noroc duc oamenii la a imprumuta bani multi si la a face imprumuturi pentru a paria cat mai mult.

Aceste practici pot fi prevenite cel mai bine prin intermediul folosirii de anumite reguli. In mod general, oamenii se tem de a face ceva care nu este legal, insa sunt si tentati de a incerca si alte lucruri. Acestia ar prefera sa ramana deoparte de ceva care se poate pedepsi de lege. In acelasi fel, referitor la jocurile de noroc, se pot preveni au reduce efectele negative ale acestor activitati. Asadar, ar trebui sa fie facute ilegale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *