viata sexuala perfectaviata sexuala perfecta

Cu totii ne dorim sa avem in cuplu sau daca nu formam un cuplu o viata sexuala perfecta. Macar acest lucru sa ne faca sa ne detasam de lumea din exterior, de treaba si de stesul de la munca, din cand in cand. Dar, pentru ca acest lucru sa se poata intampla , este nevoie de putina reaba din partea noastra, ca parteneri in cuplu sau de parteneri sexuali. Trebuie sa stim exact ce sa facem, cand sa facem si in ce fel pentru a mai condimenta putin viata sexuala de care avem parte oricum sau nu prea.

Este atat de super sa te simti bine in asternuturi, in natura sau unde vrei tu atunci cand esti singura cu partenerul si nu este nimeni prin preajma care sa va strice placerea, doar ca trebuie sa stiti cum sa va ocupati cat mai bine de acest lucru. Fiti mai senzuali si mai sexuali. Este important sa iti amintesti ca sexul nu este in totalitate ceva fizic. Exista de asemenea componente emotionale si cognitive la sex. Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a creste senzualitate si sexualitatea relatie in care te afli in momentul de fata, dar care sunt bune de stiut si pentru viitor.

Folositi-va de preludiul non-sexual inainte de actul propriu-zis. Nu toate preludiile trebuie sa fie sexuale. Alte comportamente pot juca un rol direct in construirea anticiparii si incitarii pentru a ajuta la initierea starii in care trebuie sa fii pentru sex. Asculta-ti partenerul pe care il ai, imbraca-te intr-un fel pe care stii ca patenerul tau il apreciaza, ia-ti iubitul departe de lume, intr-un loc in care stii ca va face placere la amandoi sa fiti si de unii singuri, mai ales. Serviti cina undeva pe balcon, daca puteti, sau pe acoperisul blocului, la lumna lumanarilor si a orasului. Plimbati-va sub clar de luna sau sarutati-va in ploaie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *