Oricat de surprinzator ar suna exista legi si pentru viata intima. Nu te poti desfasura asa oricum, oriunde. “Women need a reason to have sex and men just need a place” spune Dr. Phil, adica femeile ar avea nevoie de un motiv sa faca sex in timp ce barbatii au nevoie de un loc. Ei bine lucrurile nu sunt chiar asa daca ne gandim la legile care sa puna pret pe demnitate si nu numai. Iata cateva din legile sexului din intreaga lume. Si da, sunt reale!

  1. In Romboch, Virginia nu ai voie sa intretii relatii intime cu lumina aprinsa. Cine ar sta sa verifice asta? Poate vecinii daca din neatentie se poate observa ceva..suspect.
  2. In New Mexico nu este ilegal sa intretii relatii sexuale intr-o masina parcata. Culmea, se da frau liber din acest punct de vedrere insa exista si conditii pentru asta. Ca masina sa aiba draperii care sa acopere rusinea.
  3. In Florida tinerii care nu sunt casatoriti nu au voie sa locuiasca impreuna si sa intretina relatii intime. Cu domicilii separate actul in sine nu este o problema.
  4. Guam are o lege bizara caci tinerele pure, neatinse nu au voie sa se casatoreasca. Si mai mult decat atat acestea chiar platesc un barbat pentru a trece de acest “obstacol”. Se pare ca aici se apreciaza sotia cu experienta.
  5. In Minnesota se interzice prin lege ca un barbat sa intretina relatii intime cu sotia sa daca anterior actului acesta a consumat ceapa, usturoi sau peste, ceea ce aduce un miros mai putin placut.
  6. Indonezia nu accepta masturbarea si la un nivel inalt de intelegere ca acest fapt este ilegal pedeapsa este decapitarea.

Legi ciudate care intr-un fel sau altul vin sa protejeze viata de familie, institutia casatoriei in defavoarea desfraului. Cel putin hilare astfel de legi exista totusi si unde-i lege nu-i tocmeala!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *