vetigel

vetigelIn urma cu numai cinci ani, un tanar in varsta de 17 ani, Joe Landolina a venit cu ideea de a crea un gel numit VetiGel- un nou tip de gel medical care ar putea opri sangerarea in numai cateva secunde si ar putea reface orice rana la fel de repede. Aceasta ideea parea a fi un vis frumos in acele vremuri, insa multumita determinarii creatorului sau, gelul miracol este acum real si gata de a fi utilizat.

Inainte de aprobare

Medicii veterinari din Statele Unite sunt pe cale de a primi primele loturi de VetiGel in urmatoarele luni, produsul fiind programat de a ajunge in Europa si in Asia la inceputul anului viitor.

Cu toate ca numele sau- VetiGel- sugereaza ca acest produs a fost dezvoltat avand clinicile veterinare in minte, Landolina isi doreste ca inventia sa sa-si faca drum catre spitale in viitorul apropiat. FDA trebuie sa aprobe acest produs inainte ca studiile pe oameni sa poata incepe, insa este de asteptat ca VetiGel sa primeasca aprobarea abia intr-un an sau chiar doi.

Ce este VetiGel?

Pana se va ajunge la acel moment, Landolina impreuna cu compania sa- Suneris, va monitoriza clinicile de animale pentru a se asigura ca totul merge conform planului sau. Pana in prezent, produsul a aratat rezultate remarcabile, neexistand efecte secundare in cazul animalelor, ceea ce inseamna ca aprobarea celor de la FDA ar trebuie sa apara mai repede decat s-ar fi asteptat Landolina.

VetiGel este un produs pe baza de alge care poate opri chiar si cea mai severa sangerare in numai cateva secunde si poate vindeca rani in cateva minute. Gelul functioneaza ca un fel de adeziv super-puternic, si determina organismul sa produca fibrina mai repede. Fibrina este o proteina esentiala care ajuta la coagularea sangelui prin formarea unui cheag deasupra zonei ranite. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *