unelte bucatarieunelte bucatarie

Daca esti fanul instrumentelor si uneltelor mai neobisnuite de bucatarie, ai putea lua in considerare si adaugarea unui set de platouri din sare Himalayana de la The Spice Lab colectiei tale de piese de servit si de gatit. Acest item este exact cum suna. Este un platou in forma de caramida creat din sare Himalayana pura care sigur va atrage atentia in timpul mesei si chiar si in afara acesteia.

Poti folosi acest obiect rece sau fierbinte, si poate fi folosit ca sa servesti mancarea sau pentru a gati mancarea:

  • Raceste un platou din sare Hamalayana si foloseste-l drept tava de servit alimente ce trebuie sa stea la rece in timp ce l servesti, cum ar fi sushi sau antipasto.
  • Incalzeste platoul intr-un cuptor cu microunde sau pe gratar, apoi ia-l de acolo si gateste macaruri cum ar fi pestele sau ouale ochiuri, direct pe masa ta de bucatarie. Aceasta unelata va adauga exact cantitatea suficienta de sare mancarii in cauza in timp ce o si gateste.

Gadegetul de bucatarie numarul 1 pe care ar trebui sa-l aiba toti pasionatii de gatit este arma cu fum de condimentat. Este foarte simplu de folosit si adauga atat de multa savoare mancarurilor tale. Un asemenea instrument este si arma de fumat de la PolyScience, care costa in jur de 100 de $.

De vreme ce este in afara oricaror norme sa folosesti o asemenea torta pentru gatit in bucatarie, acest tip de dizpozitiv poate fi foarte amuzant si folositor. Poti folosi o arma cu fum de mana  pentru a adauga savoare unei varietati de mancaruri-de la sosuri si pana la unturi si pana la dulciuri si salate. Adauga un combustibil (ceai, condimente, ierburi aromatice, bete de lemn aromate, flori uscate, etc.) in cadrul camerei armei, aprinde cu ajutorul unui chibrit si indreapta arma direct catre mancarea pe care vrei s-o condimentezi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *