Skip to content

Unde sa aplici parfumul

parfumuriAr trebui sa stii ca parfumul pe care alegi sa il porti pe timp de zi sau de noapte trebuie aplicat in mai multe parti ale corpului, zone importante care ajuta la persistenta acestuia. Fie ca ai un parfum semnatura ca si Marylin Monroe si iubitul ei Chanel NO.5 sau iti place sa schimbi parfumurile mereu, ai cam acelasi scop in ceea ce priveste a mirosi bine: ca aroma esentei preferate sa reziste toata ziua si toata noaptea, dupa plac.

Exista cateva zone mai putin cunoscute ale corpului de care nu stii sa profiti inca, pentru ca inca nu ai aflat de ele. Daca iti doresti ca esentele tale florale si picante sau notele citrice usoare sa ramana pe pielea ta si sa te impresoare cu o mireasma imbatatoare, dar subtila, atunci trebuie sa acorzi importanta tuturor zonelor importante ale corpului, adica zonelor care tind sa se incalzeasca la un moment dat.

Pentru a te asigura ca mirosi foarte bine pe toata durata zilei, uita-te putin si asculta despre unde ar trebui sa sprayezi acea aroma minunata a parfumului favorit. Trebuie sa stii chiar de la Marylin Monroe – zeita frumusetii in realitate- despre aceste portiuni de piele care iti pot asigura o durata maxima a picaturilor esentiale pe pielea ta.

Asadar, aceste zone sunt:

  • Parul – Credeti sau nu, unii cred ca suvitele de par sunt niste vase chiar si mai bune pentru purtarea fragrantei pe durata intregii zile, decat insasi pielea. Trebuie doar sa fii atenta la aplicare. In loc de a spraya parfumul direct pe par, aplica pe peria de par si apoi trece-o prin podoaba capilara, deoarece altfel poate duce la degradarea pletelor.
  • In spatele urechilor – Ca si in cazul incheieturilor, zona urechilor este considerata zona cu puls, asadar genereaza mult mai multa caldura si poate amplifica foarte tare aroma parfumului.
  • La incheieturile mainilor si la partea interioara a coatelor
  • In spate, in zona taliei
  • In buric
  • In spatele genunchilor
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *