In lumea moderna a devenit un trend sa ai un blog. Este poate cel mai banal mod de a incerca sa te faci cunoscut. Insa pana la un punct cand calitatea va deveni o nota de diferentiere intre ele. Acolo unde primeaza dorinta de a informa, de a aduce acel plus in viata cititorului, acolo unde intentia este de a face un alt pas catre o lume a cunoasterii tiganu.eu devine cel mai bun exemplu.

In primul rand acest blog se distinge prin natura sa, inca de la bun inceput. Un nume hilar, sonor insa care nu impune reguli si discriminari, un nume care sa faca curios inca de la bun inceput parca a dori sa-l accesezi cel putin pentru a vedea despre ce este vorba. Insa de aici si pana la aprecierea pe care o vei avea in final este un singur pas.

In al doilea rand acest blog este surprinzator in adevaratul sens al cuvantului. Daca la inceput ai avea tendinta de a asocia totul cu ideea de amuzament, de blog unde te vei distra, acolo unde totul este luat in ras te inseli sau cel putin partial. Este desigur o parte si faptul ca ceea ce vei descoperi aici iti va aduce un zambet pe fata pentru ceea ce este nou, pentru ceea ce nu stiai pana acum. Insa in mod exact acest blog se axeaza pe informatie, pe ideea de a oferi ceva nou, de a aduce in prim plan interesantul.

Mai mult decat atat este vorba de subiecte nu numai variate ci si interesante. Afla de exemplu povestea gladiatorilor, a buburuzelor sau a leilor. Din fiecare categorie te  vei delecta cu un plus de cunoastere care la un moment iti va aduce in mod concret un plus in a aplica o noua teorie. Deci merita sau nu?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *