In varianta moderna sursele de informare sunt diverse si blogurile ar trebui amintite la aceasta categorie. Insa in functie de preferintele si interesele fiecaruia se pune accent pe ceea ce se transmite, pe categoriile de subiecte pe care le abordeaza astfel ca fiecare blog in parte are publicul sau. Dar cand vine vorba de la subiect totul inseamna varietate, atat din punct de vedere a ceea ce transmite cat si din punct de vedere al publicului.

Ce este interesant aici de descoperit. Mereu se poate mai bine- asa iti spui cand faci varii activitati si acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de cunostintele tale. Ai mereu ceva nou de invatat si nu iti scapa nicio oportunitate de a te dezvolta. Fie vorba de a acumula informatii, fie vorba de a tine cont de varii perspective aici ai de toate.

Si daca este o sursa de informare atunci este de la sine inteles ca se pune accent pe ideea de informatie corecta. Astfel ca in multe dintre cazuri vei descoperi ce spun cercetatorii, ce experimente se fac, care sunt rezultatele unor studii din domenii diverse, de la uman la stiintific. In alte cazuri vei gasi opinia celor care s-au confruntat cu situatii cu care de altfel ne lovim mereu in viata: alegeri mai mult sau mai putin inspirate.

In concret vorbind la subiect iti propune o lectie despre nevoile unui bebelus si alegerea unui patut de calitate. Se vorbeste despre biciclisti si varianta moderna de spovedanie, despre religie si investitii, despre sport sau lentile moderne colorate. Rand pe rand curiosul reiese din toate si parca numai citind titlul ti se face o invitatie, ti se deschide apetitul pentru a descoperi mai multe.

O alta sansa de a gasi motive sa fii surprins, de a ti se deschide ochii cu privire la lucruri chiar si marunte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *