glass0897a0fsdafPericolele in a purta Google Glass s-au adeverit din nou cand un barbat care purta dispozitivul a fost atacat pe strazile din San Francisco, Vineri. Russel, un jurnalist in varsta de 20 de ani, incerca sa acopere protestele Google si era in drum spre gara de pe strada 16 Bart, cand o femeie a tipat „Glass” si i-a smuls dispozitivul de pe fata. Russel si prietenul sau au incercat sa o prinda, cei trei au fugit printre masini, dar femeia in cele din urma a scapat, zdrobind dispozitivul de pamant inainte de a scapa.

Russel le-a spus celor de la Mashable, ca tonul in care a tipat „Glass” si modul in care a spart ochelarii, i-a lasat impersia ca destructia lor era intentia ei initiala. Dar acest lucru poate fi interpretabil, fiindca nu se stie daca femeia a vrut sa ii fure ochelarii sau sa ii distruga.

Cu toate acestea pentru cei care au tras conexiuni intre protestele Google de vineri si hotul de ochelari, Russel nu crede ca ar putea fi vorba de vreo legatura cu grupul de protestatari.

Descriind femeia ca fiind in primii ei 20 de ani, Russel spune ca femeia purta o geaca neagra de piele si avea capul ras in parti. Testand dispozitivul de 1.500 de dolari dupa incident, Russel spune acum ca dispozitivul nu mai raspunde la comenzile vocale sau de atingere si este practic inutil.

Ultima anecdota ar putea fi o incercare aleatorie de a fura dispozitivul sau poate fi un alt semn care sa scoata in evidenta tensiunea in crestere intre cei care au tehnologie si cei care nu au din San Francisco.

Ultimul atac al unui purtator de Google Glass urmareste incidentul, raportat de Sarah Slocum, de asemenea in San Francisco, anul asta in Februarie.

Acest dispozitiv este foarte controversat in San Francisco si nu este foarte ieftin de inlocuit, mai ales ca nu este disponibil oricui.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *