Neproductiv

NeproductivEmail. Indiferent daca este Gmail, Yahoo Mail, Hotmail, Outlook, sau alte dintre clientele de email favorite, email-ul este regele pierderii de timp. Este o unealta extrem de productiva, desigur, si este in acelasi timp si o necesitate pentru majoritatea dintre noi zilele aceastea. Cu toate acestea, este o dependenta, si de multe ori renuntam la munca pentru a ne verifica emailul. Este important sa dezactivam notificarile de email daca avem treaba de facut, si sa ne limitam timpul pierdut verificand, procesand si raspunzand la emailuri.

Yahoo Messenger. Indiferent ce client de chat este, IRC, Hangouts, Skype, MSN Messenger sau Yahoo Messenger, daca il ai deschis, chiar daca iti setezi un status care spune ca esti departe de tastatura sau ocupat, vei fi constant intrerupt de noi mesaje, de noi oameni care vor intra online si noi oameni care vor incerca sa va castige atentia. Fa-ti timpul util inchizand clientul de chat, si deschide-l doar atunci cand chiar trebuie sa faci acest lucru.

World of Warcraft. Sau unul dintre cele mai populare MMORPG-uri din lume. Oamenii petrec zilen, nopti si saptamani in jocuri de genul, in timp ce sunt extraordinar de dependenti de ele. De fapt, ar trebui considerate chiar droguri.

Bloguri. Multi oameni citesc posturile de pe blog prin intermediul „feed readers”, dar multe isi pun in bara de favorite, blogurile preferate si le citesc direct de pe site, gasesc noi bloguri prin interediul blogroll-urilor blogurilor favorite si petrec o multime de timp citind arhive si comentand pe aceste bloguri.

Forumuri. Un loc de iesire social favorit pentru majoritatea omaenilor, sunt o multime de forumuri pe internet, si multe dintre ele sunt foarte folositoare. Poate fi un lucru grozav sa descoperi altii care caut aceleasi lucruri ca si tine, sau sunt intersati de aceleasi lucruri ca si tine. Dar ar trebui sa ai un timp limita pe care il petreci pe forumuri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *