Twitter unealta marketingTwitter unealta marketing

Pe Twitter, trebuie sa te implici foarte mult in comunitate mai degraba decat doar sa iti cauti foloase pentru afacerea ta. Promovarea incrucisata pe Twitter este o modalitate prin care poti face acest lucru. Afacerile care se folosesc de Twitter ar trebui sa aiba grija sa retweet-uiasca  continutul postat de catre alti useri relevanti pentru afacere.

Nu numai ca acest lucru poate ajuta la preluarea unei parti de presiune a echipei de marketing in ceea ce priveste crearea de nou si interesant continut, insa ajuta de asemenea afacerile sa stabileasca relatii mutual benefice cu indivizi si organizatiii relevante.

Ori de cate ori este posibil, afacerile trebuie sa incerce sa gaseasca si sa cultive oportunitati pentru promovarea incrucisata astfel incat sa poata accesa membrii unei audiente pe care altfel nu ar putea sa ii gaseasa si sa li se adreseze. Repostarea de tweet-uri este o metoda ieftina si simpla in care se poate incepe acest dialog.

Tweet-urile favorite si repostarea acestora sunt foarte importante. Acestea pot sa mearga foarte departe si sa ajute foarte mult, pot sa fie foarte relevante pentru afacerea ta si vei deveni mult mai vizibilpe Twitter. De asemenea, in multe cazuri, contul de la care ai imprumutat aceste tweet-uri va dori sa iti intoarca favoarea.

Un apel catre actiune. Cere comunitatii tale sa te ajute prin impartasirea continutului pe care il place. Pentru a utiliza Twitter cat mai bine, va trebui sa acorzi atentie la ceea ce este in trend. Twitter face foarte usor sa vezi despre ce anume vorbesc oamenii prin includerea unei casete „Trend” chiar pe ecranul tau de acasa, pe care o poti chiar personaliza dupa cum iti doresti.

Cateodata trendurile se schimba peste noapte, cerand afacerilor sa fie flezibile in legatura cu postarea lor pe Twitter  astfel incat sa se foloseasca de oile oportunitati pentru a comunica cu o audienta mai mare. Alte trenduri sunt mult mai comune si pot fi anticipate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *