Indiferent de profesia pe care o are, orice barbat trebuie sa stie cel putin strictul necesar in materie de treaba in casa. Stim ca nu barbatii sunt cei care se ocupa de curatenie sau de gatit insa si ei trebuie sa stie sa faca anumite lucruri in casa.

Este imposibil sa locuim intr-o casa si sa nu se intample macar o data sa avem nevoie de un electrician sau de o persoana care sa stie sa repare instalatia de apa. De regula, situatiile in care avem nevoie de o astfel de persoana sunt imprevizibile. Nu avem de unde sa stim cand se va impusca reteaua de electricitate sau cea care ne furnizeaza apa. Tocmai din acest motiv, barbatii trebuie sa stie sa faca cel putin stricul necesar.

Este necesar ca fiecare sa aiba in casa cel putin o trusa de surubelnita sau cateva scule care vor veni in ajutorul nostru atunci cand avem nevoie cea mai mare de ele.

Treburile casnice trebuie sa fie impartite intre barbat si femeie. De foarte multa vreme oamenii spuneau ca cea mai multa treaba de-a casei este a femeilor. Acest lucru nu poate fi posibil mai ales ca fiecare trebuie sa aiba sarcinile sale. Asa cum unele lucruri se fac exclusiv de femei, exista si acele lucruri pe care trebuie sa le faca barbatii.

Nu putem sa supunem o femeie la lucrurile pe care trebuie sa le faca un barbat. De fapt, in momentul in care sarcinile sunt impartite cea care evolueaza cel mai bine este casnicia sau relatie celor doua persoane care convietuiesc impreuna. Nu trebuie sa existe responsabilitati ale unui singur partener deoarece astfel se pot crea tensiuni intre parteneri.

Barbatii sunt cei care participa cel mai mult la munca fizica necesara in casa. Gradinaritul sau responsabilitatile imprevizibile trebuie sa fie ale barbatului. Tocmai din acest motiv este foarte important ca orice barbat sa stie sa faca si alte lucruri decat profesia sa. Mai exact, chiar daca barbatul lucreaza la birou, trebuie sa stie sa schimbe un bec, sa stranga un surub sau sa bata un cui. Nu spune nimeni ca o astfel de persoana trebuie sa stie tot ce poate fi nevoie in casa, insa trebuie sa se descurce cel putin cu strictul necesar.

De multe ori auzim faptul ca barbatii participa sau nu la activitatile casnice in functie de educatia care i-a fost oferita. Nu putem sa judecam astfel oamenii deoarece am trage concluzii pripite.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *