siri ios

siri iosSiri este asistentul virtual de la Apple care functioneaza pe orice iPhone. Aceasta aplicatie a telefonului inteligent este foarte de folos in multe situatii, chiar si atunci cand vrei sa te organizezi mai bine sau sa te trezesti dimineata sa mergi la munca sau la scoala. Asadar, cum te poti folosi de Siri?Uite:

  • Ii poti cere lui Siri sa iti dea directii in trafic, asta daca ai sistemul de operare iOS 9 instalat pe telefonul tau de la Apple. Spune ceva de genul „Dami indicatii si sugestii despre cum sa ajung pe Strada Primaverii” si acest asistent virtual iti va crea o ruta de parcurs cu masina pana la destinatie. Este ca un fel de GPS in aceasta situatie. Acest lucru este acum posibil datorita faptului ca Apple Maps sprijina directiile de mers ale tranzitului public.
  • Poti transforma gramele in kilograme, centimetrii in metri si orice alte unitati de masura chiar prin intermeiul Siri fara a mai intra pe internet pe un anumit site sa faci aceste lucruri. Noul motor de cautare de pe iOs 9 sprijinit de Siri obtine aceste informatii in mod spontan.
  • Poti face la fel si cu scorurile din sport, de asemenea. Nu trebuie decat sa numesti oe chipa favorita pe care vrei sa o verifici.
  • Daca vei cumpara telefonul iPhone 6S,vei putea activa „Hey Siri” chiar daca telefonul tau inteligent nu este pus la incarcat. Cu iPhone-urile actuale de la Apple, poti accesa doar modul hands-free in timp ce telefonul se incarca.
  • Siri te ajuta sa iti cauri pozele din telefon dupa locatie si dupa data la acre au fost realizate. Este atat de simplu si de eficient.
  • De asemenea, te ajuta sa pui remindere in functie de locatie si de sarcina pe care o ai de indeplinit.
  • De asemenea, ii poti zice lui Siri sa iti aminteasca de un email important sau chiar de rugaciunea pe care o ai de spus intr-un anumit moment am zilei, daca asta iti doresti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *