In fiecare an avem nevoie de o vacanta, cel putin. Suntem nerabdatori de timp liber, suntem mai mult decat incantati de posibilitatea de a vizita locuri noi. Si cu toate acestea unde mergem si de ce? Exista, fara doar si poate, o selectie ce tine de anumite criterii personale pentru fiecare in parte. Stiu ca marea majoritate cauta mai degraba bilete de avion ieftine pentru a scurta din timpul de plecare si de intoarcere insa sunt cu mult mai multe aspecte de luat in seama.

Planificarea unui concediu incepe de regula cu destinatia. Sau cel putin asta ai tinde sa crezi. De fapt trebuie sa stabilesti daca poti pleca si pentru cat timp. Dupa care incepe lungul sir de pretentii:

  • Loc de cazare. Unii se gandesc la partea de cazare pentru ca aici de fapt este intreg concediul. Asa ca in functie si de alti termeni insa mai ales in functie de optiunile care sunt concediul trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda cu pretentiile.
  • Transport. Cu ce ajungi acolo? Exista un zbor direct sau numai cu escala? Pare mai usor sa mergi cu autocarul sau cu orice alt mijloc de transport? Sunt o multime de intrebari la care iti cauti raspunsul, sunt numeroase aspecte de care sa tii cont pana la plecarea in sine. Si da, marea majoritate se gandeste de regula la ideea si posibilitatea de a zbura cu avionul, ca cea mai facila optiune.
  • Destinatia si distractiile. Ajungi acolo – indiferent unde. Si acum ce? Unii doresc viata de noapte, altii distractie in grup, in familie etc. Si exista destinatii pentru orice categorie de varsta si de interese.
  • Bugetul. Poate ca aspectul cel mai important tine de fapt de banii pe care ii ai si cat esti dispus sa cheltui pentru o vacanta.

Asa cum vei gasi pe Aerolines este mai util sa gasesti un loc cu de toate. Asa, ca o reteta bine facuta. Cauti atat transport, cu avionul, cat si un hotel unde sa te opresti pentru odihna si eventual chiar si o masina de inchiriat pentru a-ti fi mai usor cu deplasarile in diferite puncte. Indiferent de alegere de vacanta tine cont ca a fi turist este un privilegiu ce nu il ai in fiecare zi.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *