Tony Hawk joc

Tony Hawk jocExista o sansa ca noul joc din seria Tony Hawk sa-si croiasca calea catre consolele mai noi, potrivit insasi skateboarderului profesionist. Hawk a participat intr-un Reddit AMA, si un numar de intrebari ce s-au ivit, au fost legate de hit-ul din seria jocurilor video. Cel mai important este ca, atunci cand a fost intrebat de prospectul unui nou joc, acesta a zis ca exista o sansa pentru ceva din viitor pentru consolele mai noi. Probabil acest lucru inseamna console ca Xbox One, Playstation 4 si Wii U, in timp ce jocurile Tony Hawk exista deja pe generatia anterioara de console.

Mai devreme anul acesta, Hawk a spus ca un nou joc este in lucru, determinand o serie de timp indelungat, publisher-ul Activision confirmand ca un astfel de joc vine. Cu toate acestea, indicatiile au fost ca este un joc pentru mobil, ce a mentionat astazi Hawk. Intre timp, acestia lanseaza Tony Hawk Shred Sessions pentru dispozitivele mobile, iOS, Android si Tablete.

Intr-un post de mai tarziu, cand a fost intrebat daca schema de control folosita in Skate ar putea fi implementata in jocul din viitor, Hawk a spus ca daca vor face un joc de console, ar prefera sa pastreze schema de control originala.

Ultimul joc original Tony Hawk, produs pentru console a fost Tony Hawk : Shred, in 2010, un spin off prost primit, care a venit la pachet cu un skateboard periferic. Inainte de faptul ca, ultimul joc Tony Hawk lansat pentru console ce nu se baza pe periferic, era Tony Hawk Proving Ground din 20017, ultimul joc lansat in timpul unei serii de 9 ani care a aparut o data la un an.

Tony Hawk’s Pro Skater HD, o relansare HD a continutului din primele 2 jocuri Pro Skater descarcabile, a fost lansata in 2012. In acel timp, CEO-ului producatorului Robomodo, Josh Tsui, a sugerat ca un joc mai mare ar putea fi realizat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *