Despre Laptop

Despre LaptopLinkuri editoriale „Naturale”

Acest tip de link este binecuvantarea pentru SEO. ESential, acestea sunt linkurile care nici nu trebuie sa le ceri fiindca sunt oferite editorial de detinatorii website-urilor. Acest lucru este mult mai eficient decat sa trebuiasca sa contactezi pe cineva si sa ii rogi sa faca linkuri catre tine. Cu toate acestea, trebuie sa oferi cuiva un bun motiv sa faca acest lucru si trebuie sa gasesti modalitati sa faci un numar mare de bloggeri constienti de acel motiv.

Un exemplu de bun motiv ar putea fi o piesa grozava de continut pe care ai produs-o ce te-a insamantat apoi cu cateva bloggeri influentabili importanti si bloggeri, si prin acest proces mai multi bloggeri devin natural constienti de el. Este greu de realizat si iti poate lua timp, ce este parte de aceste tipuri de linkuri sunt atat de valoroase. De asemenea sunt acele tipuri de linkuri pe care Google le mentin ca exemple bune, indicand ca vor avea testul timpului.

Link building Manual

Acesta este probabil unul din cele mai comune tipuri de link building pe care le vei realiza ca expert SEO, in special daca tocmai ai inceput o afacere si este inca mica si necunoscuta. Implica contactarea detinatorilor de website-uri si bloguri, rugandu-i sa se lege catre tine. Din nou trebuie sa le oferi un motiv sa se lege de tine si sa fie de suscces, va trebui sa contactezi oameni care sunt relevanti. Daca contactezi oameni care nu au nici o legatura cu industria ta, atunci vor fi confuzi cand le ceri linkuri.

Tipurile de linkuri pe care alegi sa le urmaresti cu strategia ta ar trebui sa depinda de profilul de link existent, dar in general, ar trebui sa eviti linkuri, dar in general ar trebui sa eviti linkuri care nu sunt oferite editorial. In loc de acest lucru, ar trebui sa te concentrezi pe tactici care iti vor oferi linkuri editoriale care adauga valoare la website-ul tau sau afacere.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *