Skip to content

Teste de THC

THC DTHC (tetrahidrocanabinol) este principalul compus chimic prezent in marijuana care ii face pe utilizator sa fie „high”. Articolul explica cat de mult aceasta substanta psihoactiva poate ramane in corpul uman.

Studii sunt realizate pentru a determina parametrii de siguranta a folosirii THC si alte ingrediente din marijuana in medicina. Marijuana sau iarba este un drog ilegal ce este cel mai folosit. Tetrahidrocanabinolul sau THC-ul, un ingredient activ in aceast drog, poate ramane in sistemul tau de la 2 pana la 90 de zile. Predominant, cat de repede THC-ul este metabolizat determina cat de mult ramane in sistemul individual. Exista minim 80 de diferiti metaboliti care sunt formati din THC. Acesti metaboliti sunt stocati in tesuturile de grasimi a diferitelor organe si sunt eliminate prin intermediul fecalelor si urinei. 9 carboxitetrahidrocanabinol este un astfel de metabolit, ce este cautat in toate testele de droguri pentru a stabili prezenta THC-ul in corpul unui individ.

Teste care detecteaza THC-ul in sistemul tau

Sunt diferite teste de a detecta prezenta marijuanei in sistemul tau. Cad in urmatoarele categorii :

Folosirea actuala a Marijuanei

Aceasta categorie de teste sunt folosite pentru a detecta daca o persoana este in prezent sub intoxicarea marijuanei. Acesta include testul de saliva si de sange.

  • Testul de saliva. Testul este relativ nou, asa ca nu este folosit de peste tot. Poate detecta THC-ul la o ora de folosire a Marijuanei, cu toate acestea va esua sa detecteze THC-ul la aproximativ 12 ore de la ultima folosire.
  • Testul de sange. Intoxicarea cu Marijuana poate fi de asemenea detectate cu ajutorul testului de sange, ce este cea mai preferata metoda comparat cu testul de saliva. THC-ul poate ramane in sange de la cateva ore pana la cateva zile, cu toate acestea, sangele il duce pentru cel putin o cantitate de timp comparat cu urina si par.

Asa ca este bine sa nu consumi astfel de substante.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *