termostat inteligent

Diferentele inregistrate intre cerere si oferta, cresterea cerintelor pentru energie regenerabila, dar si dorinta de a avea dispozitive de incredere si care sa fie si ieftine in acelasi timp determina aparitia unor provocari extrem de ridicate dezvoltatorilor din domeniul tehnologic. Ideea ca energia ar putea deveni din ce in ce mai scumpa si mai daunatoare pentru mediu si buzunarul nostru a trezit interesul oamenilor de a cauta modalitati mai eficiente de contorizare a energiei. Pare simplu, insa termostatele inteligente de tip iT600 reprezinta actori-cheie in aceasta industrie plina de provocari.

Cum ar fi daca ar exista o modalitate prin care se poate reduce consumul de energie si se poate minimiza costul total, prin utilizarea potentialului tehnologiilor existente, fara insa a ne schimba obiceiurile de zi cu zi? Ei bine, se pare ca asa ceva chiar este posibil, si poarta numele de „Internet of Things”- un domeniu care parea imposibil in trecut, dar care are un potential extrem de ridicat in ziua de astazi.

Ce este un termostat iT600?

In general, un termostat iT600 permite utilizatorului sa modifice temperatura din casa, folosind numai o aplicatie de smartphone, obtinandu-se un control absolut asupra temperaturii din casa.

Termostatul iT600 este un dispozitiv ce are trei setari ajustabile de temperatura; doua moduri- de vacanta si de party. In ceea ce priveste caracteristicile tech, termostat salus it600 include un senzor extern ce poate fi configurat ca temporizator pentru apa calda; are un program de incalzire si o functie de backup. In plus, termostatele salus iT600 sunt wireless, se alimenteaza electric si pot fi accesate de la distanta, prin intermediul unei aplicatii ce poate fi descarcata gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store.

Beneficiile aduse de termostatul iT600

In plus, fata de ideea ca ofera o noua perspectiva asupra consumului de energie lunar- ce contribuie la reducerea facturilor de energie- termostatele Salus iT600 reusesc sa faca viata utilizatorilor mult mai confortabila. De asemenea, termostatele inteligente reusesc sa isi anunte utilizatorul in cat timp vor incalzi temperatura din locuinta la cea ceruta- iar acest lucru inseamna ca un utilizator poate manipula sistemul de incalire din casa, astfel incat aceasta sa se gaseasca la nivelul cel mai potrivit.

Domeniul termostatelor inteligente incepe sa se dezvolte din ce in ce mai mult, existand o multime de furnizori care ofera termostate smart. In acest sens, cele mai potrivite sunt termostatele Salus Controls, care au preturi ideale si promit un plus de confort utilizatorilor, fiind si cele mai populare de pe piata.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *