Skip to content

Tematica de nunta: toamna

nuntaToamna aceasta poate ca nu este atat de frumoasa ca alte astfel de sezoane de pana acum, insa asta nu ar trebui sa ne impiedice sa ne casatorim chiar si acum, daca asa ne-am programat. Chiar daca soarele nu ne mai zambeste si incalzeste, am putea aduce noi insine caldura la nunta prin alegerile pe care le vom face. Temtica, nuantele folosite pentru aranjamente, invitatii si tort, au decoratiunile, marturiile, lumanarile nasilor si buchetul miresei sunt doar cateva dintre lucrurile care pot insenina o nunta pe timp de toamna.

Slava Domnului, toamna este un anotimp bogat in nuante si contraste frumoase, de aceea avem de unde alege. De la rosu, grena, visiniu, portocaliu, maro, bej, ruginiu si aramiu, si pana la negru, ciocolatiu si verde galbui, toate aceste nuante si culori minunate ne pot ajuta sa dam viata nuntii noastre. Rochia de mireasa poate sa ramana alba sau poate sa fie intr-un ton subtil de crem sau ivoire, insa buchetul miresei, florile domnisoarelor de onoare si decoratiunile de pe mesele din sala de evenimente ar trebui sa fie in contrast, adica sa fie foarte puternice si sa atraga atentia prin imbinarea lor.

Poti folosi flori de toamna si nu numai, mai ales daca este vorba despre culori tari si specifice acestui anotimp. Si rochiile domnisoarelor de onoare, daca iti doresti asta, pot arata in acest stil. Ar trebui sa fie la fel si sa reflecte tematica generala a nuntii. Si tortul suprem sau prajiturile de la masa ar putea avea forme si stiluri frumoase. Ceva cu flori sau cu frunze din martipan ori alte tipuri de decoratiuni comestibile, pot arata extraordinar de bine pe mesele invitatilor. De asemenea scaunele si servetelele de la mesele acestora ar trebui sa fie visinii, portocalii, bej, maro sau rosii chiar.

Orice alegere ai face in cele din urma, nu uita de florile pentru persoanele importante din viata si de costumul mirelui care trebuie sa aiba un papion sau o batistuta asortata cu accesoriile din rest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *