Tehnologie avansata

Tehnologie avansataIntre smartphone-uri, laptopuri, tablete si aplicatii, tehnologia influenteaza aproape orice aspect al vietii noastre. Traim intr-o lume in care uitam ca exista un intrerupatorul pentru aceste lucruri.

Devenim nerabdatori cand ne parasim dispozitivele personale, constant reimprospatandu-ne emailurile si feed-urile de pe retelele sociale, si nu realizam cat de mult timp stam si ne uitam la ecran majoritatea zilei. Intreruperea contactului cu aceste dispozitive si renuntand la ele este mai usor de facut decat de spus.

Dar se pare ca ai putea sa pierzi ceva mai mult decat timp cand esti conectat la lumea virtuala. Foloseste vara sa scapi de dispozitive si sa fugi la mare. Deconectandu-te este o idee buna de vara.

Ii vei oferi creierului o pauza bine meritata.

Lasand tehnologia deoparte inseamna ca ii oferi creierului tau o pauza. Jongland printre milioane de emailuri si apeluri telefonice in timpul zilei se pare ca nu este doar o intrerupere, ci si un job full-time extenuant. O cercetare a gasit ca 67 la % din detinatorii de telefoane mobile issi verifica telefoanele desi acestea nu suna.

Scapand de acest obicei, inchizandu-ti dispozitivele, creierul tau o sa-ti multumeasca.

Vei fi un angajat mai bun

In piata competitiva din ziua de azi, oamenii continua sa munceasca dupa munca datorita securitatii jobului si grijilor salariale. Dispozitivele noastre de comunicatii fac orele de dupa munca mai usoare ca niciodata, ducandu-ne la raspunderea emailurilor legate de munca.

Potrivit unei cercetari, 60 la % din profesionistii ce poarta telefoane mobile interactioneaza cu munca pentru 13.5 ore in timpul saptamanii, apoi petrec 4.5 ore cu emailurile legate de munca in fiecare weekend. In total, acesta inseamna 72 de ore gandindu-te doar la munca. In timp ce seful tau ar putea aprecia acest lucru, creierul tau nu o face. Distantandu-te de servici dupa orele de munca este important pentru sanatatea si sanatatea angajatului. Adu-ti aminte ca este important sa ai o viata in afara muncii, asa ca poti pasi in birou a 2-a zi simtindu-te reincarcat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *