tehnologie

tehnologieApple Music detine 6,5 milioane de abonati pentru serviciile sale. Un alt numar de 8, 5 milioane de oameni inca se mai folosesc de varianta gratis – free trial – si ca exemplu, Spotify a anuntat care are 20 de milioane de abonati care platesc. Este o diferenta totusi, in acest sens.

O multime de oameni cred ca Amazon are de gand sa se pregateasca de scoaterea FedEx si UPS din schema. Gigantul retailer online continua sa construiasca noi centre logistice pentru a trece la procesarea comenzilor clientilor.

Inca o problema. Se pare ca exista ceva neregularitati la Yahoo. Stocurile sunt in scadere iar angajatii o iau la fuga. Trei ani de la incercarea sa de a se intoarce la normal, CEO-ul Marissa Mayer inca nu a venit cu o solutie in crearea unui nou produs care sa fie hit pe piata tehnologica de la Yahoo.

Uber isi pregateste cei mai buni soferi din Londra pentru a ajuta oamenii cu dizabilitati sa se poarte de ici colo. Aceasta firma lanseaza un serviciu numit uberASSIST in oras.

David Cameron l-a numit pe fondatorul Alibaba, Jack Ma, pentru a-l sfatui in afacerile ce se vor desfasura de acum incolo. Ziarul The Telegraph raporteaza faptul ca noutatile vin inainte de vizita de stat a presedintelui chinez XI Jinping.

Un adolescent „high” sustine ca mai multi tineri au reusit sa hackuiasca emailul directorului CIA. Atacatorul sustine ca au fost motivati de catre opozitie la politica externa a Statelor Unite ale Americii.

Amazon si-a indreptat toate armele catre rapoartele nimicitoare ale ziarului The New York Times asupra conditiilor de munca pe care le ofera. Jay Carney, VP al afacerilor corporate din intreaga lume, a scris un articol pe Medium – asigurand un raspuns de la editorul executiv al NYT, Dean Baquet.

Urmatorul Apple TV se lanseaza saptamana viitoare. Asa cum raporteaza The Verge, CEO-ul Tim Cook a facut anuntul in cadrul conferintei live WSJD.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *