avocati divort

In momentul in care esti in pragul unui divort este si cazul sa simti ca tremuri, ca iti este frica, pentru ca si psihologii au considerat aceasta etapa una ce poate fi depasita cu greu. Chiar daca nu mai exista sentimente comune, frica de divort nu trebuie sa cauzeze depresie sau insomnie pentru niciunul dintre parteneri.

Cu toate acestea, statisticile au dezvaluit ca 50% dintre populatia lumii se afla in prag de divort sau a trecut printr-un divort in ultima perioada. Atunci cand este imposibil de a convietui impreuna, problemele financiare sunt mari sau intervine o noua persoana in viata, intervine si divortul, ca fiind singura cale de a ramane prieteni partenerii unui cuplu.

Afla ce anume trebuie sa inveti din etapa divortului

 1. accepta ca o sa fie o perioada plina de confuzii si singuratate. Nu incerca sa spui ca nu va fi la fel, ca nu esti suparat sau frustrat, pentru ca nimeni nu va crede. Divortul este o treaba destul de serioasa, implica cheltuieli si sentimente duse la extrem. Daca te simti confuz si panicat, este doar calitatea ta de a fi om si oamenii prin definitie simt.
  avocati divort
 2. intelege ca nimeni nu castiga dintr-un divort. Ti se pare o batalie de neinvins? Ei bine, descopera ca nimeni nu este conditionat in termenii de divort. Poate ca vei considera ca un avocat de divort incearca sa obtina mai multe resurse materiale din intregul demers, insa, cum ramane cu sentimentalul?
  avocati divort in clujSi, pentru ca tot am amintit de avocatul de divort, poti apela cu incredere la unii dintre cei mai buni avocati de divort in Cluj pentru ca tu sa te simti in siguranta la orice pas in timpul intregului proces de despartire.
 3. intreaba-te: „oare chiar nu pot sa trec peste ceva cu care mii de oameni traiesc?„. Este o practica destul de comuna sa te pui in pielea altor personaje si sa intelegi cum se simt si altii.Fiecare situatie de divort e diferita, fiecare persoana simte si traieste procesul in alte valori emotionale, dar, o serie dintre acesti factori pot fi chiar benefici pentru tine. Tine minte, nu intotdeauna ce se intampla in timpul unui divort este ceva de care ai nevoie mai tarziu.
  avocat divort
 4. te impui unui divort? Cu cat incerci sa cauti raspunsuri mai mult, cu atat nu vei avea liniste. De regula, un divort implica si luni de prezenta in instanta, mai ales in cazul in care sunt si copii sau bunuri la mijloc. Divortul nu apare doar din cauza incompatibilitatii, ci sunt o multime de alte criterii pana la care un cuplu poate supravietui si merge inainte.
  teama de divort
 5. elimina frica de a te schimba. Divortezi? Da, sunt milioane de oameni care au divortat si inca supravietuiesc, ba chiar mai fericiti decat inainte. Nu te plafona la acest sentiment de a nu trece peste.Stiu, vei spune ca probabil nu am trecut peste un divort, insa, chiar si in acest caz, divortul vine ca o schimbare pentru majoritatea dintre noi. Aduce noi oportunitati, noi cunostinte si implicit ne duce cu un pas mai departe spre un viitor mai bun.

Cheia unui divort reusit este sa fii sincer cu tine, sa te imbunezi pe parcurs si sa alungi din minte pe cat posibil acele capitole din viata ta pe care le deschizi doar pentru a suferi.

Lasa in urma energia negativa, situatia financiara sau emotiile ce nu te lasa sa dormi. Ai incredere in avocatii tai, ai incredere in familia ta si tine minte ca solutia este in mainile tale.

 

 

Blogger: Ankez

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *