Culturism

CulturismSanatatea, puterea si muschii mari erau urmarite toate la un loc. Daca intalneati culturisti din anii 1900, cum ar fi Eugen Shadow, Bernarr MacFadden sau George Hackenschmidt, vei vedea ca acesti barbati erau absolut obsedati de calitatea mancarurilor pe care le consumau si cu construirea sanatatii superioara. Erau de asemenea si fantastic de puternici.

Ridica greutati mari. Mananca Proteina. Primeste Muschi. Suna simplu, nu-i asa? Din pacate nu este asa usor. Este prea usor sa lovesti un platou de construire musculara si suplimentele sunt raspunsul. Dar, inainte de a arunca cu bani pe orice supliment pe care ti-l ofera sala de gimnastica locala, ar trebui sa inveti cum functioneaza muschii tai.

Corpul tau are doua forme de fibre musculare, fibrele de tip 1, ce te ajuta sa realizezi exercitiile de rezistenta, si fibrele de tip 2, care sunt fibrele mari responsabile pentru puternica si dimensiune cand vine vorba de antrenamentul cu greutati. Pentru a lovi aceste fibre de tipul 2 destul pentru a realiza crestere, trebuie sa ridici greutati si sa pastrezi muschii sub destula tensiune pentru a recruta celule sateliti.

Aceste celule stau la capatul muschilor si ajuta cresterea, mentin si iti repara muschii. De multe ori acestea sunt in repaus pana faci ridicare a greutatilor. Aceste ridicari de greutati cauzeaza mici micro taieturi in fibrele muschilor, ce declanseaza celulele sateliti pentru a se multiplica si a se deplasa catre zona lovita. Acestea folosesc proteinele din mancare pentru a ingrosa si a oferi putere muschilor tai, astfel sfarsesti cu un brat mai mare.

Din fericire, oamenii de stiinta au dezvoltat suplimente nutritive culturism, care pot ajuta aceste eforturi influentand sistemele tale nutritionale, hormonale si de energie. Invata cum sa le folosesti in avantajul tau.

Suplimenti Hormonali

Hormonii sunt telefonul de la 2 dimineata, scrisoarea livrata de mana, sau email-ul marcat drept urgent. Acestea pastreaza memsaje care necesita ca si corpul tau sa ia actiuni instante. Si suplimentele pot ajuta acesti hormoni pentru a dobandi mai multi muschi.

Cei doi hormoni principali sunt testosteronul si hormonul de crestere. Poti sa cresti concentratia naturala a acestor hormoni, fara nici un risc.

Suplimenti de crestere hormonala

Corpul tau produce natural hormonul de crestere, si dupa cum o implica si numele, este responsabil pentru cresterea musculara si regenerarea.

Fara Suplimente de Crestere Hormonala nu vei construi muschi. Suplimentandu-l iti creste nivelel tale pana la punctul cel mai inalt natural.

Suplimenti de energie

Sa primesti mai multa energie evident te va ajuta sa muncesti mai mult la sala, ajutandu-te sa cresti energia.

Creatina

Aceasta este paine si untul pentru entuziastii salilor fiind o combinatie din 3 amino acizi : glicina, arginina si metionina. Cand o consumi iti ofera mai multa adenina trifosfat, ce este sursa principala a corpului de energie.

Creatina creste aceste nivele pentru cateva repetitii in plus la antrenamentul cu greutati, ajtuandu-te sa te faci mai puternic si mai mare. De asemenea iti hidrateaza celulele muschilor, ce imbunatateste recuperarea si abilitatea de a construi marime musculara in general.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *