Skip to content

Suceveanul recomanda

Aproape pentru orice aspect al vietii te gandesti daca este necesar sau bine sa urmezi pasii pe care la un moment dat cineva ti i-a propus. Cu alte cuvinte sa incerci ceea ce altii au ales de asemenea, sa mergi pe acelasi drum, dupa recomandare. Caci astfel ai cel putin un gram de incredere ca ai ales bine, ca a fost benefic pentru altii si nu mergi pe un risc asumat. Se intampla acelasi lucru cu blogul clujeanul.eu. Un blog recomandat de sucevean. Suna hilar insa lasand la o parte aceste titulaturi vei descoperi ca este vorba de un blog ce merita atentia ta.

Pai de ce ar fi prima intrebare. Ce aduce nou acest blog pentru ca tu sa ii dedici ceva timp? Sunt intrebari la care iti vei raspunde singur caci de indata ce il accesezi iti dai seama ca este mai mult decat pare, mai mult decat credeai. Asta pentru ca de multe ori ne oprim superficial la partea de prezentare si din moment ce auzi despre clujean ai impresia ca se dedica numai acestui public. Pe departe caci vine de fapt cu informatii ce ar interesa nu numai pe clujeni ci pe toata lumea.

Ce spune clujeanul. Aici vei gasi o diversitate de informatii. Sunt teme diverse ce se abordeaza si cu un stil aparte prezentate intr-o maniera obiectiva, pur jurnalistica. Poate fi vorba despre dependenta de internet care in ultimul timp si din ce in ce mai mult acapareaza publicul larg. Ar putea fi vorba despre tehnologia care iti aduca usurinta de a intelege ce contine in mod real mancarea pe care o cumperi. Sau care este legatura dintre consumul de alcool si muzica. Surprinzator poate vei descoperi si cum face popcornul sa fie ca o bariera pentru publicitate si intentia de a influenta consumul de publicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *