Skip to content

Stiu ca iti place sa citesti la plaja

cartiPentru momentele in care te plictisesti la plaja si nu stai doar sa te bronzezi, stai sub umbrela sau te-ai intors pe burta pentru a obtine acel auriu frumos si pe spate, stiu ca iti place sa citesti ceva la plaja, asadar am venit cu cateva idei de lecturi in limba engleza pe care le-ai putea incerca in aceasta vara.

A Hundred Summers scrisa de Beatriz Williams

Era anul 1938 si o vara calduroasa in Rhode Island, atunci cand Lily Dane o intalneste pe fosta ei cea mai buna prietena si pe fostul ei logodnic care acum sunt…supriza..un cuplu dragut..Da, nu este chiar ceea ce si-ar fi putut dori o fata care a incercat sa scape de oras si de stres. Nu pare vara la care tocmai visa atunci cand a inceput concediul…

Bitter Sweet scrisa de Miranda Beverly-Whittemore

Atunci cand outsidera Mabel Dagmar este aleasa de catre ceamai populara fata din facultatea la care era inscrisa sa isi petreaca  vara alaturi de fmilia ei in cadrul resedintei de vara la tara Winloch, aceasta crede ca toate visele ei s-au implinit. Insa se pare ca pana si cele mai aparent perfecte familii au secretele lor bine ascunse de public.

Villa America scrisa de Liza Klaussmann

Incadrata in aceeasi casa care l-a inspirat pe scriitorul F. Scott Fitzgerald sa scrie Tender In The Night, actiunea ni-i prezinta pe Gerlad si pe Sara Murphy, care gazduiesc pe unele dintre cele mai mari nume ale anului 1920 in Riviera Franceza. Asteptati-va sa va alaturati lui Hemingway, Pablo Picasso si chiar Fitzgerald pentru a bea un cocktail si pentru a trai cele mai intense si dramatice momentele dintre toate.

Summer House scrisa de Swimming Pool by Herman Koch

Atunci cand Marc Schlosser, un doctor al celor faimosi si bogati, este invitat de pacientul sau actor Ralph Meier sa i se alature familiei sale in vacanta, acesta nu poate refuza o asemenea propunere. Din nefericire, Ralph Meier este gasit mort iar sotia acestuia il arata pe degetul pe Marc. Este destul de captivanta aceasta poveste, ceva in genul anchetelor lui Hercule Poirot al Agathei Christie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *