site-uri utilesite-uri utile

Coursera este un site de pe internet care este asemanator cam cu Future Learn, poate avand ttusi o mai mare varietate de cursuri online. Cu peste 800 de cursuri si cu este 1o000 de studenti actuali in fiecare zi, statisticile vorbesc de la sine de aceasta data. Cursurile de aici sunt mereu informative, si la finalul acestora poti obtine chiar si o diploma reala sau o calificare recunoscuta.

BBC Languages

Acest site este in mod indiscutabil unul dintre cele mai binecunoscute si mai bine aprovizionate platforme de invatare a unei limbi straine din intreaga lume. Cu ghiduri interactive pas cu pas in invatarea unei alte limbi decat cea materna, vei incepe sa intelegi si savobrsti o limba straina in cel mai scurt timp.

University of Reddit

Ai auzit probabil de Reddit, insa ai auzit ca Reddit a creat un nou loc in care toti userii sa se poata invata unul pe celalalt? Aproape orice subicet la care te-ai fi putut gandi vreodata este acoperit aci, pentru ca userii sunt tot oameni ca si tine, si care te invata ceea ce stiu si ei mai bine.

Drawspace

Mereu ai vrut sa te apuci sa desenezi si sa schitezi, insa nu ai stiut niciodata de unde sa incepi mai exact? Drawspace este aici ca sa te salveze, si sa iti permita sa te exprimi intr-un format artistic pe care ti l-ai dorit dintotdeauna! Usor de folosit, de inteles, ghidul te va invata cum sa desenezi cat mai bine in cateva secunde.

HackADay

Numele acestui site program spune totul. In fiecare zi cate un nou truc este postat aici, cu subiecte variind de la lucruri ca repararea incarcatarelor de la Apple si pana la invatarea tehnicilor de creare a unui film-tot ceea ce iti doresti poti invata de aici. Este foarte mult pentru cei carora le place sa jonglezecu o gramada de pasiuni.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *