ponturileponturile

Din ce in ce mai mult auzim intrebarea „Cum sa fac sa castig la pariuri?”. Auzim din ce in ce mai multe cazuri, nu numai in Romania, ci si in toata lumea, de persoane care pur si simplu cu asta se ocupa. Sunt cazuri in care chiar s-au lasat de munca, si singurul venit pe care il obtin este din pariuri. Pentru unii poate parea riscant, sa te bazezi doar pe sansele oferite de pariurile sportive pentru a-ti sustine existenta. In ciuda fricii de risc, cert este ca aceste cazuri exista.

Nu este deloc greu sa castigi bani din pariuri sportive, trebuie doar sa fii dispus sa risti si sa ai un capital pe care il vei investi. Pentru ca da, este nevoie de bani (uneori chiar multi), pentru a face bani. Sa luam un exemplu: doua bilete la pariuri sportive, cu acelasi numar de evenimente – 10. Sistemul de pariere inmulteste cotele pentru fiecare eveniment in parte si ofera o cota finala, care se va inmulti cu suma investita si va rezulta castigul potential. Diferenta intre cele doua bilete este faptul ca unul este pus „la sigur”, cu evenimente cu cote mici, iar celalalt este pus pe evenimente mai riscante, insa si castigul este unul pe masura.

Tot timpul auzim diferite ponturi si gasim chiar si pe internet tot felul de site-uri ce ofera biletul zilei, recomandari de pariere, tot felul de sfaturi ce se dovedesc a fi sau nu adevarate. Alegi sa te increzi sau nu in aceste ponturi, mergi pe propriul tau instinct, indiferent de optiune, cert este ca pana la urma urmei este un joc de noroc.

Noutatea oferita de ponturile.ro

Recent am descoperit un site interesant, care ofera de asemenea ponturi pentru pariuri sportive, denumit sugestiv www.ponturile.ro. Aici am gasit un sistem inovativ de pariere, unic in Romania. Sistemul functioneaza pe baza ponturilor platite, care sunt oferite de catre site. Impatimitii de pariuri sau cei care vor pur si simplu sa isi incerce norocul trebuie sa parcurga urmatorii pasi pentru a putea beneficia de ponturile oferite:

  • se creaza un cont de utilizator
  • se alimenteaza contul cu o suma minima de 50 de lei, prin plata cu cardul sau prin intermediul paysafecard
  • se activeaza contul de utilizator
  • se achizitioneaza ponturile cu plata din contul de utilizator

Foarte bine gandit, sistemul ofera zilnic utilizatorilor ponturi de pariuri sportive, ce pot fi achizitionate la valori intre 10 si 25 lei, in functie de numarul de evenimente prezente pe fiecare bilet. Daca ai achizitionat pontul si s-a dovedit a fi castigator, contravaloarea sa va fi retrasa din contul de utilizator pe care il alimentezi. Poti combina ponturile pentru a-ti face acel bilet castigator cu care sa dai lovitura, sau poti merge pe investitii mai mici care sa iti creasca treptat bugetul, dupa cum doresti.

Ceea ce deosebeste acest site de oricare altul este noutatea: nu vei plati decat ponturile castigatoare! In cazul in care pontul pe care l-ai achizitionat se dovedeste a fi necastigator, banii ce ti-au fost retrasi din cont la momentul achizitiei sunt returnati. Astfel nu ai decat de castigat. Pontul castigator iti aduce un castig care va acoperi si cheltuiala cu achizitia sa, iar pontul necastigator achizitionat iti este returnat integral. Ce ti-ai putea dori mai mult? Daca nu ai timp sa studiezi clasamente si evolutii ale echipelor si vrei in acelasi timp sa ai si banii investiti asigurati, cea mai buna alegere este ponturile.ro, care au adus aceasta noua idee pe piata pariurilor din Romania.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *