Apple-TVAi putea sa ii spui televizorului tau sa ruleze un serial, iar acesta o va face, pur si simplu cu ajutorul vocii. Acest lucru ar putea deveni curand realitate, potrivit unor rapoarte recente care sugereaza ca Apple ar putea sa-si aduca asistentul digital pe Apple TV. O linie de cod gasita in kitul de dezvoltare al software-ului celor de la Apple, iOS 7.1, indica ca Apple ar putea adauga functionalitatea Siri pe Apple Tv.

Codul ce a fost prima data raportat in 9to5Mac include referinte catre un „asistent”, acest lucru fiind un nume de cod pentru Siri, potrivit celor ce au eliberat raportul, fiind o caracteristica listata pentru Apple TV. Screenshot-uri ale codului, ce a fost raportat in fisiere pentru iOS 7.1 si 7.11, listeaza „asistent” ca fiind una din proprietatile care vor fi incluse in familia dispozitivului 3, ce este desemnatia lui Apple pentru linia Apple TV.

Nu este inca clar cum va arata integrarea lui Siri in Apple TV sau cum va functiona exact, prin intermediul controalelor de voce ar putea fi integrat in telecomanda dispozitivului. Zvonurile precum ca o versiunea a lui Apple TV refacuta este in lucru au circulat de ceva timp. CEO-ul celor de la Apple, Tim Cook, a alimentat speculatiile mai devreme anul acesta cand a anuntat ca, compania se reconcentreaza pe Apple TV oferindu-i linia de produse in propria sectiune de pe website-ul Apple. Mai devreme, Apple TV a fost listat ca si „hobby”.

Adaugand functionalitatea Siri, ar putea semnala incercarea lui Apple pentru a-si face televizorul mai competitiv cu cel anuntat de Amazon recent, Fire TV, ce ar putea deja sa includa comenzile prin voce.

Se pare ca Apple incearca sa iasa in evidenta si prin alte categorii de dispozitive, in afara de telefoane, sisteme de operare si laptop-uri, pare sa se concentreze catre o alta zona ce poate fi profitabila in zilele noastre.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *