ingreunare viata
ingreunare viata

Atunci cand pungile si plasele de plastic de cumparaturi ajung sa scape de sub control si sa iti domine viata este destul de rau. Stiu si eu cum este acest sentiment pentru ca l-am trait de atatea ori, si la fel mi s-a intamplat si cu borcanele si borcanelele de tot felul pe care nu mai aveam pe unde sa le depozitez in casa pana sa le duc la tara, si la fel si cu sticlele si sticlutele de toate felurile ramase in casa de la suc si alte lichide.

Totul a inceput cu faptul ca tu ai dorit sa iti strangi toate acele pungi pentru alte zile mai grele cand vei avea nevoie de ele. Cateva sacose pentru cumparaturi, pungi mai mici pentru alimente de depozitat, pungute pentru stocat carena si legumele in congelator si pungi mai mari de folosit chiar si drept saci de gunoi.

In timp, s-au adunat atat de multe pungi in casa ta ca nu le mai poti face fata si cand le vezi cat de multe sunt si cat de diferite, praca iti este si mila sa mai arunci din ele. La fel si cu borcanele si sticlele, mai ales dupa ce le-ai spalat bine si s-au uscat. Cauta mai bine sa le depozitezi pe marimi si folosinta si mai da si la vecini daca ti se pare ca ai prea multe, sau mai arunca din cele sparte si rupte, pentru ca nu iti mai sunt de folos.

Atunci cand realizezi ca cea mai mare parte din sufrageria ta este plina de resturi de mancare si de pufuleti portocalii si fluorescenti este chiar un moment foarte urat din viata ta. Asta inseamna ca ai ajuns atat de departe in lipsa de ordine, de curatenie si in comoditatea ta incat nici macar o mare intreaga de pufuleti si de snaksuri nu te determina sa faci curat si sa iti revii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *