academiadetraduceri.ro

Munca la birou ne prinde cu totii si uitam uneori notiunea timpului. De foarte multe ori am patit acest lucru si de la fel de multe ori am uitat de intalniri importante de afaceri. La fel mi s-a intamplat si recent, cand urma sa ma intalnesc cu un client important din Germania. Detaliile intalnirii si ordinea de zi mi-au fost trimise dinainte si stateam foarte linistit, insa cand am deschis documentele din email am vazut ca erau in limba germana. Era deja tarziu – unde mai puteam gasi o firma care sa imi ofere rapid o traducere germana romana in regim de urgenta si la acea ora?

In plus, mi-am dat seama tot atunci ca si prezentarea pe care o pregatisem era in romana si engleza, dar nu si in germana! Ingrozit si cu teama de a nu avea o intalnire ratata cu unul din cei mai importanti clienti – se stie ca germanii respecta cu strictete punctualitatea si termenele limita – am inceput sa caut online servicii de traduceri Bucuresti.

Din fericire online poti gasi solutii oricand. Am identificat site-ul Academiei de Traduceri, o echipa de traducatori specializati care ofera acces la toti traducatorii autorizati din Romania si la toti traducatorii nativi din lume. Pe mine ma interesa traducerea din limba germana in romana si viceversa a documentatiei necesare pentru intalnirea de afaceri. Telefonic, am explicat urgenta mea consultantului care mi-a raspuns prompt si mi-a spus ca situatia poate fi rezolvata. Oarecum linistit dar nu relaxat pe deplin am trimis tot prin email documentatia de tradus si am fost asigurat ca in timp de 5 ore voi primi si traducerile. Mai erau 12 ore pana la intalnire!

Din fericire totul a decurs exact asa cum mi s-a promis. Cei de la Academia de traduceri au dat dovada de profesionalism si mi-au trimis la timp traducerile. Mi-au oferit chiar si un interpret pentru a facilita discutia cu clientii germani. Mai mult decat incantat de idee, am acceptat, iar intalnirea a fost un real succes. Asta inseamna servicii profesionale, seriozitate si promptitudine! Recomand academiadetraduceri.ro pentru oricine s-ar afla la un moment dat in situatia in care am fost si personal, cu o agenda atat de incarcata incat nici nu mai stii cu ce sa incepi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *