antreprenorNu a trecut mult timp de cand sentimentele nu aveau ce cauta in lumea afacerilor. Erau vazut ca o pierdere totala de timp si neproductive. Dar lucrurile s-au schimbat, astazi sa-ti dezvolti sentimentele este o parte critica a afacerii antreprenoriale.

Daca este o dorinta pentru o conducere mai puternica, o intelegere mai buna a comportamentului membrilor echipei si comunicare mai efectiva, nu numai pentru tine dar si pentru investitori vei fi capabil sa intelegi un lucru care va schimba modul in care vei face afaceri.

Sentimentele sunt vitale pentru succes !!

In vremurile de demult auzeai pe cineva dandu-ti sfaturi precum „pastreaza-ti sentimentele in afara afacerii” daca vrei sa ai succes. Ceea ce nu au reusit sa invete este ca sentimentele sunt lucrul care ii face pe oameni sa investeasca in tine, sa-ti cumpere produsul si sa te ajute in calatoria antreprenoriala.

Sentimentele sunt forta esentiala pentru afacere. Un lucru este sa intelegi cum sa controlezi stresul emotional pentru a preveni pierderea de efectivitate in munca, dar un alt lucru e sa-ti folosesti sentimentele pentru a conduce influenta intern si extern. Si calea pe care iti imbunatatesti comunicatia si provoci sentimente pozitive influenteaza afacerea pentru a-ti dezvolta talentul social.

Oamenii care vand de la L’Oreal ce au fost antrenati in dezvoltarea talentului social au vandut mai mult de 92.000 de dolari, mai mult decat oamenii care nu erau antrenati, rezultand in mai mult de 2.5 milioane de dolari in plus pentru o companie.

Contextul se rezuma in jurul aiblitatii de a corecta situatiile ce implica capabilitatea de a citii sentimente oamenilor si limbajul trupului. Cea mai buna metoda pentru a face asta este sa te expui diferitelor situatii sociale si sa le descrii.

Increderea este nucleul sentimentelor tale, ce contribuie la fundatia succesului unei afaceri. Deoarece sentimentele pot fi provocate psihic, incercand sa-ti pacalesti starea emotionala si sa faci oamenii sa creada ca ai alte sentimente.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *