In varii ocazii iti gasesti motive sa zambesti din nou, sa iti gasesti placerea vietii, sa compensezi cu partea de stres pe care viata, inevitabil, o aduce. O scoala de dans. Asta ar putea sa iti readuca zambetul pe buze, sa vina cu acel plus de care ai nevoie. La inceput ar putea suna prea dur, prea sobrul; de ce o scoala de dans? Insa o data ce dai de minunile pe care le vei experimenta aici iti schimbi ideea, conceptul, atitudinea. O scoala de dans cum este si Latino-Time nu se impune prin referinte de genul sobrietatii. Dimpotriva. Invita, inspira, delecteaza.

Cei implica aceasta experienta. Desigur nimic nu se intampla pana cand nu faci pasul decisiv de a te inscrie la cursuri. Ai ore variate, un program flexibil si o serie de antrenori pentru care sa optezi. Ei te vor ghida cu profesionalismul, cu munca in spate care demonstreaza clar apartenenta lor in aceasta lume. Si nu trebuie sa alegi. Nu pentru ca nu ai putea insa in prima faza esti din categoria incepatorilor. Asa cum trebuie.

Surpriza vine ulterior. Ai putea crede ca inveti un dans, o simpla coregrafie ca pana la finele acestui curs sa poti sa te consideri de o treapta superioara in executia unui tip de dans. Insa Latino-Time iti face introducerea in lumea dansurilor inca de la bun inceput. Asta pentru ca vine cu o serie de 8 dansuri ce se repeta pe saptamana. Iti deschide calea catre o sumedenie de tipuri de dans pentru ca abia dupa ce treci de prima faza sa poti sa faci o alegere. Pentru inceput nici nu poti, nici nu ai idee despre ce este vorba si pana la urma sfatul expertului nu exista nici el.

Dupa ce ai luat contact cu aceste dansuri si ai indeplinit termenul cursului treci de o prima etapa. Aceasta este aceea ce incepator catre intermediar. Un curs? In functie de frecventa cu care vei participa la orele de dans intr-o medie totala ce atinge punctul final de 2 luni sau pana la 3-4 luni. Aprofundarea dansului este deja parte din lumea celor care se definesc prin ritmul muzicii, prin miscarile specifice.

Oricat ai incerca sa surprinzi in cuvinte ce inseamna un curs de dans este greu de definit. Pentru ca aduce acel spirit de nedescris, pentru ca starneste pasiuni, pentru ca vine cu o alta definitie pentru tine si viata ta. Sa nu uitam ca miscarea este recomandata zilnic. Si mai ales in lumea agitata in care prin natura meseriei trebuie sa petreci prea mult timp in fata calculatorului mai ca nu iti ajunge timpul sa te preocupi de activitati extra. Mai cu seama pentru ca dansul inlocuieste orele grele de sport acolo unde trebuie sa depui efort, acolo unde te ambitionezi sa faci exercitii pentru silueta ta. Toate acestea dansul le anuleaza si vine cu o satosfactie fara egal. Iti pastreaza tonusul, te redefineste, un efort depus insa in numele artei, cu placere. Si mai concret de atat se elibereaza hormoni asa zisi ai fericirii, ai starii de bine pentru ca practic te relaxezi total, de la trup la suflet.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *