Skip to content

Scapa de frig

montaj-caloriferMi-am cumparat saptamana trecuta Borderlands 2, un joc foarte interesant, un joc de actiune care te tine in priza foarte mult si care parca nu mai vrea sa se termine. Ei bine, dimineata sunt la munca, pana la aproximativ ora 4, de la 4 in colo merg spre casa, eventual mananc ceva si ma arunc direct in scaunul directorial de la biroul meu de sticla unde am instalat computerul.  Scopul fiind sa ma joc bineinteles.

Dar nu rezist prea mult in fata calculatorului fiindca in casa este foarte frig si in cele din urma pentru a ma incalzi, ma bag in pat sub plapuma groasa sa nu inghet. Daca as fi avut calorifere adevarate si poate o centrala termica nu s-ar fi intamplat acest lucru, iar caldura ar fi ajuns la timp.

Pentru a putea sa-mi maresc timpul de joaca si sa pot sta in casa fara sa ies la un suc doar ca sa ma incalzesc, a fost nevoie sa fac o mica investitie. Am incercat sa rezist frigului foarte mult timp, dar ce rost are? Daca pentru sanatate nu fac nimic, atunci pentru ce ?

Pentru acest lucru, mi-am luat cateva minute pentru a ma documenta pe internet sa vad de unde as putea sa achizitionez calorifere, bazandu-ma inca pe caldura de la stat. Am descoperit in cele din urma o pagina de internet de pe care puteam comanda calorifere Vogel&Noot, asa ca am decis sa profit de ocazie cat mai repede.

Imediat dupa aceasta comanda, caloriferele de otel pe care le-am achizitionat au inceput sa-mi incalzeasca apartamentul cu mult mai repede si mult mai bine. De aceea, acum chiar daca e frig afara eu pot sa stau in tricou si pantaloni scurti daca pornesc caloriferele. Acum ma simt mult mai bine si sanatatea mea nu mai este in pericol, putand sa ma joc cat vreau eu, de asemeni scriindu-mi si articolele, nefiind distras de frigul naprasnic din casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *