sarbatoarea mortilor la noisarbatoarea mortilor la noi

Halloween este o sarbatoare care este atat de amuzanta atat pentru copii, cat si pentru parinti, in aceeasi masura. Odata am auzit de la un copil american ca mama lui i-a spus de faptul ca Halloweenul te mentine tanar si nu intelegeam atunci intelesul acestei fraze. Acum imi dau seama ca distractia in ceea ce priveste lumea copilariei este cu totul aparte de distractie resimtita in cadrul lumii adultilor.

Adultii, oricum, sunt mult mai implicati in sarbatorirea Halloweenului la noi in tara, pentru ca cei mici inca nu inteleg pe deplin rostul si semnificatia acestei sarbatori interesante. Halloweenul, ca si celelalte sarbatori importante si mult mai apreciate la romani, este vazut ca o sansa grozava de a colabora unul cu celalalt referitor la meniu, la costume, la decoratiuni si la jocurile de intreprins atunci.

Recunosc, nu sunt o rautate si recunoasc ca imi este frica atunci cand ma sperie cineva. Insa Halloweenul este singura parte din an cand toate povestile de groaza si toate farsele sunt facute cu un scop si pe buna dreptate, la fel ca si 1 Aprilie la noi in Romania. Este doar nevoia normala a omului de a da frau liber misterelor care ne inspaimanta si ne fac curiosi.

Urarile ciudate si bizare de Halloween si filmele de groaza impreuna cu costumele ciudate si diferite sunt cele mai bune parti ale acestei sarbatori, mai ales ca este atat de in voga acum si la noi, in Romania. Sigur, Halloween este o sarbatoare ciudata. Continua sa fie atat de populara printre oameni de vreme ce noi inca dam crezare credintelor de tot felul, superstitiilor si a tot ceea ce este magic si aparte. Insa ceea ce iubesc mai tare legat de aceasta traditie este reprezentat de amintirile si caldele sentimente de bine.

Asta este cu siguranta una dintre cele mai bune sarbatori de familie care ne ofera atat de multa distractie si fericire incat ne petrecem timpul impreuna si ne amuzam unii cu ceilalti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *