Te chinui cu incercarea de a face toate lucrurile o data? Intotdeauna te simti stamtorat de timp? Majoritatea dinte noi fac acest lucru. Pentru a te ajuta, ai mai jos cateva sfaturi pentru a salva timp, ce pot adauga mai multa viata si mai putin stres. Iata cum poti sa te bucuri de viata mai mult.

Acasa

Copiii te pot ajuta. La minim, copii se ridica cu 15-30 de minute inainte de somn. Acesta ar include luarea jucariilor de jos, stand pe hainele de maine si colectionand orice au nevoie de langa usa. Pentru mai mult ajutor de la copii, scrie o lista cu toate activitatile care trebuie indeplinite, si apoi realizeaza-le pe o baza saptamanala pe o diagrama de planuire in familie sau pe tabla scolara. Depinzand de varsta lor, copiii te pot ajuta la grade diferite cu impachetarea hainelor, ducerea gunoiului, incarcarea si descarcarea masinii de spalat, maturatul, curatenia din baie si multe altele.

Diagrama rutinei saptamanale. Realizeaza un template al saptamanii tale tipice si ce face fiecare la un anumit timp. Astfel, indatoririle, temele acasa, timpul de somn, vor functiona mult mai bine, fiindca intotdeauna poti consulta diagrama. Poti realiza acest lucru in Excel sau orice alta unealta pentru a realiza acest tip de tabele. Sau ai putea folosi o tabla scoalara clasica.

Calendarul familiei. Trebuie sa ai un calendar al familiei pus in bucatarie, unde toate programarile sunt programate pentru a pastra pe toata lumea la timp, evita sa pui mai multe intalniri una peste alta. Decide pentru tine sau ca o familie a cate activitati pe saptamani sunt administrabile.

Alege un loc. Nu-ti pune cheile de la masina sau telefonunl intr-un loc diferit in fiecare noapte dupa munca. Alege un loc si realizeaza un obicei. Nu exista nimic mai frustrant in dmineata decat sa te uiti dupa lucruri de care ai nevoie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *