reguli intalniri romanticereguli intalniri romantice

Nu exclude prietenii de gen masculin, mai ales cand incerci sa iti dai intalniri pentru a-ti gasi jumatatea. Se stie ca in multe cazuri, prietenii masculni ai femeilor au ajuns in cele din urma iubitii sau chiar sotii acestora, asadar cu cine ai prefera sa fii mai degraba decat daca nu cu un prieten care te cunoaste, in loc sa te vezi cu un strain despre care nu prea stii nimic?

De cele mai multe ori, intre relatiile de prietenie intre femei si barbati, se intrezareste si cate o mica flacara de pasiune si de dorinta de mai mult si daca aceasta este alimentata, atunci va deveni mai mult decat o simpla relatie amicala intre voi. Barbatii incearca de cele mai multe ori la inceput sa iti devina prieteni, apoi iubiti, insa daca nu merge treaba, iti raman doar prieteni, bucurosi fiind ca pot si doar sa ramana in preajma ta.

Insa,  chiar daca nu i-ai bagat de seama de la inceput si sunteti doar prieteni, asta nu inseamna ca nu veti putea relua o legatura mai profunda acum. Incearca sa te intalnesti cu el si sa vezi daca mai are sentimente de dragoste pentru tine si daca va potriviti si din punctul acesta de vedere.

Sau, de asemenea, incearca sa nu treci cu vederea prietenii masculini din cercul tau social si gandeste-te si la ei drept potentiali parteneri de intalniri romantice. Prietenii de gen masculin sunt de fapt foarte potriviti rept parteneri intr-o relatie romantica deoarece exista o sansa buna ca deja acestia sa te fi vazut si altfel, adica sa simta mai mult pentru tine decat ceea ce arata la suprafata. Si de vreme ce te stiu deja atat de bine, fiindu-ti prietenii, veti trece mai usor peste situatiile jenante sau ciudate care pot sa existe la primele intalniri. Deja va cunoasteti si va respectati si pretuiti unul pe celalalt. De ce sa nu meraga si mai mult de atat?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *