pusculite

pusculiteIndiferent unde traiesti, cu siguranta ai parte de probleme financiare din cand in cand. Odata ti se intampla sa iti petreci toata ziua la cumparaturi de haine sau de nimicuri, insa nu iti pasa, odata ce ai bani. Insa, ce faci odata ce banii acestia se termina si ai nevoi mai urgente pe care trebuie sa le indeplinesti? Stii ce? Ai putea sa iti pastrezi niste borcanele sau niste pusculite goale pe care le vei umple cu banuti pentru cazuri speciale.

Pusculita pentru fapte bune

Vrei sa faci din aceasta lume un loc mai frumos in care sa traiesti? Poti crea, asadar, un borcanel special pentru aceste lucruri. Il poti cheltui de indata ce vei adna cateva monezi bune pe mancare sau lucruri pentru animalele strazii sau chiar pentru oamenii strazii. De asemenea, ii poti da la niste spitale sau orfelinate locale. Sau pur si simplu ii poti folosi pentru a cumpara si planta un copac pe undeva in lume. Indiferent care iti vor fi scopurile si ideile pentru care vrei sa cheltui banii, acestia vor fi pusi deoparte pentru fapte bune.

Pusculita pentru Anul Nou

Anul Nou este la cateva luni distanta. Stiu, mai este, mai este pana la Craciun si Revelion, insa este bine sa te prinda anul care vine cu bani in buzunare, sau, ei bine, in pusculita. In acest fel, vei incepe 2016 cu un borcan plin de bani, gata de a fi cheltuit pe lucruri importante sau de a fi inmultit pe cat se poate. Ideea este ca nu sunt multi bani acolo, doar cateva zeci de lei, poate chiar sute, insa ai ceva pus deoaparte si esti asigurat macar pentru a-ti face cumparaturile atunci cand ai ramas fara nimic.

Pusculita pentru daruri

Stii cum este cand se apropie ziua cuiva si nu ai bani pentru a-i face un cadou frumos, pe care ti-l doresti tu. Insa, cum ar fi daca ai avea niste bani pusi deoparte pentru asta?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *