prevenire efecte epilare ceara
prevenire efecte epilare ceara

Una dintre cele mai bune modalitati de prevenire a problemelor legate de epilare este de a apela la un cosmetician calificat si de a merge la un salon certificat si cu reputatie buna in domeniu. Cineva care stie ce face acolo nu te va arde niciodata si va face tot posiilul sa lucreze rapid si cu eficienta  in timp ce nu streseaza si agaseaza pielea.

Acesta sau aceasta te va curata comlet cu un antiseptic si va  aplica orice lotiune si gel calmant necesar  sau compresa dupa tratamentul cu ceara, la fel de bine cum si te va sfatui sa  te mai tratezi si acasa pentru urmatoarele 24 de ore. Daca esti ingrijorat in privinta posibilitatii pierderii elasticitatii pielii pentru o perioada mai mare de timp din cauza epilarii regulate cu ceara, ai putea dori sa explorezi si metoda epilarii cu laserul.

Aceasta metoda nu este nici ea fara  efecte secundare, insa s-ar putea sa se merite daca ai o gramada de par si vrei sa scapi de el in mod permananet. In timp ce epilatul cu ceara poate sa fie o metoda eficienta si efectiva de indepartare a parului de pe corp, este important de luat in considerare toate efectele secundare posibile tocmai pentru a face cele mai bune alegeri in cadrul regimului de frumusete la care te vei supune.

Este necesar sa cunosti si sa te informezi despre toate efectele secundare, dar si despre avantajele tuturor metodelor de indepartare a parului, fie ca este vorba despre epilat cu ceara, epilat la rece, ras, indepartarea parului cu laserul sau epilatul cu benzi de ceara.

Poti apela chiar si la un prieten care a mai facut acest lucru si iti poate recomanda exact un tip de epilare si un salon bun cu profesionisti in infrumusetarea corprala, dar tine minte, ce merge la cineva, poate sa nu mai functioneze la fel al tine, asadar testarea unei mici portiuni de piele ar fi mereu binevenita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *