Igiena corporala este pentru fiecare dintre noi o prioritate zilnica. Insa exista si acea categorie de persoane care pur si simplu evita momentul ca si cand viata in sine ar fi prea grea pentru a se mai ocupa cu astfel de aspecte. Insa cand t0tul este dus la extrem deja exista problema de natura sa tradeze o situatie de psihic dereglat.

Povestea barbatului care nu a mai cunoscut placerea dusului timp de 38 de ani este incredibila. In varsta de 66 de ani Kailash Singh este cel care ar putea sa detina un record pentru timpul indelungat in care nu s-a spalat insa nu s-a mai tuns de asemenea. Ai putea crede ca este un pustnic,  ca traieste in izolare completa si din lipsa de educatie si oameni in jurul sau care sa ii deschida ochii s-a cufundat in viata sa…mizera. Situatia nu este deloc asa caci acesta este casatorit, cu familie si toate cele.

De ce refuza sa se spele? Totul a pornit de la dorinta sa arzatoare de a avea un baiat, un mostenitor. Si cum a fost binecuvantat doar cu fete, in numar de sapte acum, barbatul continua sa isi urmeze drumul. Desi pare neinteles pentru el acest gest este ca o modalitate de a se sacrifica pentru scopul precis ales. Cu toate acestea se pare ca nu este strain de ceea ce inseamna igiena caci foloseste apa si sapunul pentru a se spala pe maini si pe dinti, pe fata. Insa in ceea ce priveste dusul prefera acea baie de fum care sa inlature doar mirosul neplacut al pielii transpirate. Caci munca sa zilnica impune suportarea unor conditii grele pentru acel cineva care nu doreste sa se racoreasca cu un dus. De meserie vacar acesta este pe camp intreaga zi, indiferent de caldura, de temperaturi.

Totusi se poate considera fericit caci familia nu l-a parasit in ciuda prostului obicei.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *