plajeplaje
plaje
plaje

Pentru cei care sunt in cautare de locuri ascunse in care sa se bucure in mare, de soare si de liniste, plaja Cola din Goa este una dintre cele mai bune intinderi de nisip in cadrul careia te-ai putea bucura oricand. Putini turisti vin aici si este destul de departe de orasul foarte aglomerat. Aceasta este o plaja in care linistea si pacea domnesc. Poate fi destul de dificil sa gassti un loc in care sa stai, insa plaja in sine se merita foarte mult vizitata.

Cavelossim este una dintre cele mai curate plaje din toata tara. Este de asemenea si foarte linistita si numai buna de vizitat de cei mai in varsta sau de cuplurile care au nevoie de liniste, dar si de cei care isi doresc sa evite parcurile de distractii de la malul marii. O mare atractie in cadrul plajei Cavelossim este mancarea de pe tarabele stradale. Tarabele acestea de mancare marcheaza linia plajei si ofera o gama variata de mancare delicioasa.

Plaja Baga este doar o mica portiune a unui litoral de 30 de km plin de zone pline de nisip fin si fierbinte. Te poti bucura de o mare varietate de plaje urmand pur si simplu linia litoralului. Plaja Baga este o zona linistita si mai indepartata, lipsita de autobuze pline cu turisti. Zona este cunoscuta pentru marea populatie de pesti de aici si pentru activitatea de pescuit in sine si este de asemenea si foarte populara pentru plimbarile cu barca, dar si pentru inotat.

Turistii calatoresc de cele mai multe ori catre plaja Mandrem ca sa vada faimosii lucratori in piatra din zona. Afluxul de straini face aceasta zona foarte aglomerata si plina de galagie, insa tot se numara printre cele mai frumoase plaje din intreaga Indie. Plaja din Goa are ape placute, formatii unice de roca si nisip fin si auriu.

De admin

Un comentariu la „Plajele Indiei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *