sugraferie

sugraferieIn cele mai multe familii, timpul petrecut in camera in care se cineaza este folosit pentru a relua si intari legatura intre membrii unei familii, pentru planuirea zilei care este in desfasurare sau despre discutarea lucrurilor care s-au intamplat peste zi. In timp ce toata lumea se bucura de compania a toata lumea si se bucura de luarea mesei in familie, de ce ar trebui ca peretii sa fie simpli si nedecorati, cand ar putea sa fie impresurati cu fotografii, cu un tapet frumos sau cu niste elemente de decor exceptionale?

Decorarea si vopsirea peretilor principali ai camerei in cauza cu niste arta de perete atragatoare si care bate la ochi ar face sufrageria sa para un colt mult mai dragut si mai placut din cadrul ansamblului intregii case. Ai putea sa te joci cu creativitatea, cu ideile tale, cu nuantele de vopsea pentru perete, ai putea sa folosesti picturi elaborate, fotografii de familie sau artistice, picturi murale sau elemente decorative de prins pe pereti, create din metal sau din sticla. Trbuie doar sa nu iasa un talmes-balmes si sa fie placut privirii.

Este destul de dificil sa suporti zgomotele din timpul mesei si lovirea furculitelor si a lingurilor, dar este si mai neplacut sa asculti in permanenta pasii zgomotosi facuti prin camerele casei si pe scari in sus si in jos. In acest caz, este absolut necesar sa te folosesti de un covor moale si placut care sa infrumuseteze sufrageria, dar si sa estompeze din zgomote si din infatisarea prea goala a camerei in care iei masa.

Nu numai ca un covor, niste mocheta sau o bucata de carpeta draguta si colorata ar putea sa aduca o atmosfera mai relaxanta si mai confortabila in camera in care este amplasat, dar de asemenea ofera si personalitate acelei incaperi. Atunci cand alegi un covor, trebuie sa fii foarte atent la dimensiunea acestuia pentru ca trebuie sa se potriveasca foarte cu suprafata camerei in cauza, asadar fa niste masuratori inainte.

De admin

Un comentariu la „Piese de mobilier pentru sufragerie”
  1. Util! Aveam si eu cateva idei despre amenajari, dar mi-am cumparat recent un apartament gata mobilat in ansamblul rezidential Maurer Residence. Vreau sa va spun ca nu am modificat absolut nimic! E genial amenajat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *